Hopp til hovedinnholdet

Alfabetkrus – et personlig håndmalt strøk

Royal Copenhagen er kjent for sine vakre håndmalte fortellinger på porselen, og Tilbords har fått en ny fortelling fra denne ikoniske merkevaren –Alfabetkrusene.

 

 

 

Royal Copenhagen Alfabetkrus gir en klassisk, blåmalt form et preg av personlighet. Alfabetkrusene ble til i 2014, og er inspirert av Royal Copenhagens første servise: Musselmalt Riflet fra 1775. Den elegante formen er hentet fra den klassiske formen på høyhankskoppen fra 1884. Alfabetkrusene er dekorert med en håndmalt bokstav og to palmetter, som minner om andre klassiske design fra Royal Copenhagen.

 

 

Alfabetkrusene fås i et godt utvalg bokstaver, hvor nye ofte kommer til. Selv om hver bokstav fremstår naturlig og uanstrengt er det håndmalt på kruset med et enkelt, nøye utført penselstrøk, som skaper den vakre tykke linjen og den ensartede blåfargen.

 

Alfabetkrusene er laget for personlige gaver og spesielle øyeblikk. Finn din bokstav blant de mange krusene, og bruk den i enhver anledning!

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.