Høstens nyheter fra Magnor!

OLD FARM COLLECTION, DESIGN HALVOR BAKKE FOR MAGNOR GLASSVERK

Møbel- og interiørdesigner Halvor Bakke har en forkjærlighet for det nostalgiske. Han har nå skapt en ny serie som er inspirert av gamle apoteker- og melkeflasker. Disse nye kreasjonene har et stramt og moderne uttrykk, og har fått navnet «Old Farm Collection". Halvor bor på det gamle småbruket Trae og derfor var det naturlig å gi kolleksjonen et navn som reflekterer dette.  

Old Farm Collection består av funksjonelle flasker i tre størrelser. De kan brukes som vaser, lykter eller oppbevaring, og vil pryde ethvert bord, benk eller vinduskarm med sin tidløse sjarm.  

Halvor Bakke har klart å blande det gamle med det moderne gjennom Old Farm Collection. Med disse flotte produktene får man en unik blanding av nostalgi og tidløs eleganse. Flaskene er en påminnelse om fortidens sjarm og historie, samtidig som de tilbyr praktisk funksjonalitet til en moderne livsstil. 

Uansett om de brukes som vaser, lykter eller oppbevaring vil Old Farm Collection være et lekkert tilskudd til ethvert hjem. Halvor Bakke har nok en gang bevist sin evne til å skape produkter som kombinerer stil, funksjonalitet og et snev av nostalgi. 

Old Farm Collection er munnblåst og håndlaget og finnes i klart glass og i fargene topaz og koks, og i størrelsene 13 cm, 20 cm og 25 cm.  

 

 

DRINK LOWBALL, DESIGN HALVOR BAKKE FOR MAGNOR GLASSVERK  

DRINK er klassiske barglass med tradisjon tilbake til de gode gamledager da drinker var høytid og fest. Inspirasjonen til formgivningen har Halvor Bakke hentet fra jet-set-barer med forfriskende drinker verden rundt.  

Drink-familien utvides nå med enda et glass. Halvor Bakke har designet tumbleren, i koksgrått glass og struktur. Perfekt til både drinker og mineralvann.

 

FAMILY BRUN, DESIGN FINN SCHJØLL FOR MAGNOR GLASSVERK  

FAMILY er en sjarmerende og elegant vase med myke og moderne former. I tillegg til klar kommer den nå som nyhet i en varm sjokoladebrun farge i tre lekre størrelser, formgitt av blomsterdekoratøren og tv-profilen Finn Schjøll. Med inspirasjon hentet fra hans vidunderlige blomsterverden, har han skapt en stram og tiltalende vase som vil være et naturlig midtpunkt i hjemmet for hele familien.

Finn Schjøll kan blomster, og har gitt FAMILY de egenskaper en vase bør ha. Den stramme kanten holder godt på blomstene slik at de står vakkert. Den runde formen har plass til mye vann som gjør at blomstene lever lengre. Vasen krever bare noen få blomster, blader, strå eller grener, og kan benyttes alene eller flere i gruppe.

FAMILY er ekte håndverk, munnblåst og laget for hånd av yrkesstolte glassblåsere. Hver eneste vase er unik og kommer i tre ulike høyder; liten 11 cm, medium 17 cm og stor 26 cm. Finn Schjølls kjente signatur er preget under hver vase for varig verdi.

 

ALBA CHAMPAGNESKÅL, DESIGN TERESA BERGERUD FOR MAGNOR GLASSVERK

Alba-familien har fått et nytt medlem. ALBA Champagneskål har vært etterlengtet! Endelig kan vi nyte de deiligste bobler i disse vakre glassene. Glassene er til for de store feiringer og hverdagens gyllne øyeblikk. 

 

Glass-serien ALBA, formgitt av produktdesigner Teresa Bergerud, ble første gang lansert i 2012. De har siden da vært en av våre mest populære serier. Felles for alle glassene i Alba serien er de myke kurvene og gode størrelsene, samtidig som de er robuste og oppfordrer til bruk. Champagneskålene er designet med de samme myke kurvene og slipes med det klassiske Antique-mønster eller de moderne Fine line- stripene. Alba er munnblåst og håndslipt, og finnes nå i ni ulike varianter. 

Alba Champagneskål kommer i både Fine Line og Antique.  

 

NOSTALGI KAFFEKOPP M/SKÅL, DESIGN HALVOR BAKKE/ANITA SLETTEN FOR MAGNOR GLASSVERK  

NOSTALGI er et vakkert, klassisk og tradisjonelt juleservise, et designsamarbeid mellom interiørdesigneren Halvor Bakke og billedkunstneren Anita Sletten. Juleserviset NOSTALGI gir den gode julestemningen man minnes fra barndommens jul, og er et tradisjonsservise laget for å vare år etter år, i flere generasjoner. 

Nytt denne vinteren er den klassiske kaffekoppen med skål. Delene har den samme vakre og tradisjonsrike dekoren som vi kjenner fra serviset.  

 

HUSNISSE, DESIGN STUDIO MAGNOR FOR MAGNOR GLASSVERK

Den lille, skinnende og glassklare Husnissen er en moderne nisse, satt sammen av geometriske former som sammen gir spennende og nytt uttrykk. Designer Teresa har latt seg inspirerer av tegninger av gamle hagenisser, alver og den populære rapenissen. Lekne former i kombinasjon med klart glass gir oss en nisse som kan tas frem år etter år, og være en fin gave både til liten og stor.    

Skap vakre dekorasjoner med Husnissen, bruk den som bordpynt, sett den på peishyllen – og la den gode julestemningen strømme på.  

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.