Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Vi har fått inn det klassiske og tidløse serviset Musselmalt Riflet

Historien om Musselmalt Riflet begynte i 1775 ved grunnleggelsen av Royal Copenhagen, og i Danmark anses det for å være en del av landets kulturelle arv.

 

 

Vi har fått inn det klassiske og tidløse serviset fra Royal Copenhagen – Musselmalt Riflet. Serviset er kjent for mange, og har gått fra å være et servise som man kun tar fram ved de store anledninger, til et servise som brukes hver dag for å løfte måltidene. Musselmalt står på mange sin ønskeliste, enten det er fullt servise til bryllupsgave, eller en kopp i gave til deg selv.

Historien om Musselmalt Riflet begynte i 1775 ved grunnleggelsen av Royal Copenhagen. På tvers av Europa, og spesielt i Meissen, Tyskland, begynte porselensproduksjon og -dekorasjon å etterligne det kinesiske porselenets blå, håndmalte mønstre. På den Kongelige Porcelainsfabrik, som Royal Copenhagen het ved sin grunnleggelse, ble de kinesiske mønstrene tolket med skandinavisk estetikk. Dette ble begynnelsen på Royal Copenhagen sitt første servise, Musselmalt Riflet. Fortsatt har hver del Musselmalt Riflet tallet 1 markert på sin underside, og blir omtalt som «mønster nr. 1».

I Danmark anses Mussemalt Riflet for å være en del av landets kulturelle arv, og som alle dansker har en forbindelse til på en eller annen måte. Gjennom generasjoner har Musselmalt Riflet prydet danske middagsbord, og i løpet av 244 år har Royal Copenhagen utviklet mer enn 2000 forskjellige Musselmalt Riflet porselensdeler – alle håndmalte med sirlige penselstrøk. Musselmalt Riflet er en fortryllende fortelling om arv og tidløs estetikk hvor et over 240 år gammelt servise har utviklet seg, blitt gjenfortolket og gjenbrukt, og har gitt liv til utallige etterfølgere som alle har likhet med det historiske, blå mønsteret.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.