Hopp til hovedinnholdet

Gave til mamma? Her er 9 interiørskatter

Trenger du en gave til mamma? Gi henne en moderne designperle, eller velg en klassiker som passer inn enten stilen er tradisjonell eller trendy. Her finner du tips til gaver som går rett hjem hos den interiørinteresserte mammaen.

1. Magnor Rocks XO

Bestselgerserien ROCKS er utvidet! ROCKS XO er tre elegante lykter med nydelig optisk lysspill i isklar og gyllen topas, formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Serien er stilren og gir en eksklusiv følelse. Funklende klare lykter med fantastisk lysspill er alltid lekkert og passer inn i alle interiører. Den varme topas-brune fargen assosieres med indre ro og trygghet, og er fargen man gjerne velger å omgi seg med. ROCKS XO passer perfekt hjemme, på hytta eller på kontoret, og er flotte å kombinere med eksisterende produkter i serien.

Lykter fra Magnor ROCKS XO

 

2. Royal Copenhagen Påskeegg

Påskeeggene fra Royal Copenhagen er samleobjekt og den perfekte gaven til mamma. Royal Copenhagen kommer med en ny kolleksjon hvert år, og årets påskeeggduo er dekorert med rosa asiatiske liljemotiver. Den fine duoen er perfekt for å pynte årets påskebord eller til å henge på grener hentet fra hagen.

Påskeegg i grener fra Royal Copenhagen

 

3. Kay Bojesen Lovebirds

Gi en gave som varer hele livet. Kay Bojesens univers av trefigurer som nylig har tilføyd sangfugler, har fått et par nye familiemedlemmer. De er mer turtelduer enn de er flyvske som de står der, nebb mot nebb. Dekorative på både skrivebordet og i vinduskarmen, som en liten påminnelse om kjærlighet. Det forelskede paret er en opplagt gaveide til brylluper og til alle som liker dansk design.

Lovebirds fra Kay Bojesen

 

4. Sögne Home krus

Sögne sine krus er blitt folkekjære favoritter som de er stolte av! Krusene er med sitt tidløse design laget for å vare i generasjoner og fylle din dag med et treffende hverdags budskap. Krusene er hyggelig å bruke der du er med familie, venner, kollegaer og som gave for ulike anledninger. Kruset med teksten «Supermom» er en super gave til mamma.

Krus fra Sögne Home

 

5. Lyngby Porcelæn vase

Den klassiske Lyngby-vasen med de velkjente rillene er et tidløst designikon i interiøret. Vasen fremhever blomstene på vakreste vis, og passer inn i ethvert hjem. Den håndstemplede Lyngby Porcelæn-logoen i bunnen på vasen viser at du har kjøpt et originalt produkt fra Lyngby Porcelænsfabrikk, et designikon som kan gå i arv i generasjoner. Vasen fås i flere størrelser og farger.

Vase fra Lyngby Porcelæn

 

6. Holmen Florentina duftlys 

Få en god duft i rommet med Florentina duftlys fra Holmen. Dette lyset har fått navnet, morgenstemning, og gir en rund og god duft med et snev av vanilje, som passer hele året. Vokslyset kommer i et dekorativ glass, med et stilrent og moderne design.

Duftpinner og duftlys fra Holmen

 

7. Moomin Arabias ABC-kopper 

Moomin Arabias ABC-kolleksjon med bokstavene L, O, V og E danner ordet LOVE. Mummikopp M og Mummikopp H gjør at man også kan stave HOME. Mummi ABC koppene er dekorert med bokstaver og Mummiillustrasjoner. Bokstavkruset har et unikt Mummimotiv basert på Tove Janssons elskede Mummitroll og hans familie.

ABC-kolleksjonen fra Moomin Arabia

 

8. Bjørn Wiinblad Eva vase 

Med sitt glade smil, de blussende kinnene og fargerike dekorasjoner, rommer Eva på alle måter essensen av Bjørn Wiinblad som person og kunstner. Glad og drømmende skaper hun liv og personlighet i interiøret med sitt poetiske uttrykk og sine sprudlende farger.

Eva vase fra Bjørn Wiinblad

 

9. Tenderflame

Koseflammer som du kan ta med deg og glede deg over akkurat der du vil. Kan du tenke deg noe hyggeligere enn varmen og kosen fra levende flammer? Da er det også godt å vite at TenderFlame brenner helt rent uten å skitne til luften rundt deg – og helt trygt time etter time.

Lyslykt fra Tenderflame

 

Se flere gavetips til morsdagen her

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.