Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Gave til mamma? Her er 9 interiørskatter

Trenger du en gave til mamma? Gi henne en moderne designperle, eller velg en klassiker som passer inn enten stilen er tradisjonell eller trendy. Her finner du tips til gaver som går rett hjem hos den interiørinteresserte mammaen.

 

Noen mammaer ønsker å være først ute med siste nytt, mens andre trenger litt hjelp med å få ikonisk design inn i hjemmet. Det er her du galant smyger deg inn i bildet. Vi har samlet de 9 tryggeste gavetipsene til mammaen som verdsetter vakkert interiør.

Her finner du klassisk design som aldri går av moten – og brennhett interiør som hjemmestylisten vil forgude. Er dere flere søsken som går sammen og spleiser, kan dere gi en eksklusiv gave til mamma uten at lommeboken slankes nevneverdig. Pakk inn en gave dere synes moren deres fortjener.


1. Vasen som aldri går av moten: Hammershøi fra Kähler

Den hvite Hammershøi-vasen er en klassiker som passer inn, enten hjemmet har minimalistisk, maksimalistisk, landlig eller moderne stil. Formen, rillene og enkelheten i designet gjør at vasen på naturlig vis harmonerer med miljøet den plasseres i. Derfor er Hammerhøi-vasen et sikkert gavevalg til mamma.

Har du lyst til å sveipe innom flere vaser før du endelig bestemmer deg? Her finner du vaser i alle former og farger

 

2. Gi et stykke luksus med Pluto lysestake

Umåtelig vakkert design. Det er hva mamma får inn i stuen, dersom du pakker inn en Pluto lysestake fra Orrefors. Den munnblåste basen understreker eksklusiviteten i lysestaken, mens det klare glasset fremhever renheten og elegansen. Denne gir du til mammaen som liker moderne skandinavisk design.

Nyt synet av den samme lysestaken i andre farger

 


3. Smakfull sangfugl fra Kay Bojesen

Kay Bojesens navn nevnes ofte i samme åndedrag som dansk design. Og sangfuglene hans figurerer stadig på ønskelister til morsdag, bursdag, jul og bryllup. La fargerike Ruth bli et blikkfang på mammas hylle.

Vil du scrolle gjennom Kay Bojesens andre ettertraktede figurer? Se nærmere på det anerkjente danske designet

 


4. Alba Fine Line fra Magnor – glassene fra «Hver gang vi møtes»

De eksklusive vinglassene Alba Fine Line fra Magnor har nesten blitt synonyme med TV-serien «Hver gang vi møtes». Moren din har kanskje nevnt dem? Gir du henne et glass til jul, bursdag og morsdag i et par år, har hun nok til å dekke et langbord med de vakre glassene.

Dersom mamma følger med på serien, er hun kanskje betatt av flere herligheter som omgir artisene på låven. Ta en titt på produktene fra «Hver gang vi møtes»

 


5. Shadow lysestake fra Design House Stockholm

Dette er lysestaken som moren din vil beundre mer og mer jo lenger ned kronelyset brenner. Skyggen av lysestaken danner nemlig en praktfull stjerne som brer seg utover bordflaten. Shadow lysestake blir et naturlig blikkfang som uttrykker stil og spenning. Og det som er veldig gøy, er at det kule designet kler rette, glatte omgivelser like godt som varme trevegger.

Har du lyst til å gi mamma en moderne lysestake, men i en annen form? Sjekk ut de andre lysestakene fra kjente designere

 


6. Z vase fra Design of Oslo

Design of Oslo har designet en vase som uttrykker eksklusivitet – uansett hvor den befinner seg. Z vase kommer like mye til sin rett i mørke omgivelser som på et lyst og luftig sommerbord.

I dunkel belysning utstråler vasen mye varme og dramatikk, mens i lysere omgivelser får vasen et elegant og sofistikert uttrykk. Effekten vasen får fra omgivelsene er bemerkelsesverdig – mamma kan plassere den hvor som helst. Og hun kommer til elske de store variasjonene i uttrykket.

Er du nysgjerrig på å se flere vaser? Samlingen av klassiske og moderne vaser finner du her

 


7. Duftlys og duftpinner fra Holmen

Duftpinner og duftlys er i vinden som aldri før. Det er nesten så det forventes at det moderne hjemmet møter besøkende med behagelige dufter.

De lekre krukkene fra Holmen gjør at duftlysene får en fremtredende rolle i stylingen. Følger moren din med trendene, setter hun sikkert pris på en ny krukke til samlingen. Er dette nytt for mamma, ønsker hun kanskje å bli kjent med duftene innpakket i pent design?

 


8. Miljøvennlige lykter fra TenderFlame

Fyller mamma (nesten umerkelig) hjemmet med levende lys så snart mørket faller på? Da er det god sjanse for at lyktene fra TenderFlame vil bli en ny favoritt på bordet. Ikke bare får hun hvile blikket på dansende flammer, lyktene brenner også uten å sote til luften hun puster inn.

Drivstoffet til lyktene er verken giftig eller brannfarlig. Væsken brenner kun sammen med veken i lykten. Trygt for naturen – og trygt for mamma.

PS Husk å kjøpe med en flaske TenderFuel, så kan hun kan tenne lykta straks den er pakket opp.

 


9. Grasiøst stettfat fra Rörstrand

Hjelp mamma å dekke et moderne og stilfullt kakebord til selskapet. Stettfatet i serien Swedish Grace fra Rörstrand er en klassisk perle som gir kremkakene hennes et elegant løft. Det harmoniske hvite designet er lett å falle for, uavhengig av stil og smak.

Har moren din allerede skapet fullt av stettfat, mangler hun kanskje det eksklusive etasjefat?

Ta en titt på alle kakefatene


Det var våre 9 beste gavetips til mamma. Har du allerede bestemt deg? Da er det bare å pakke gaven inn i pent papir – eller la oss gjøre det for deg i butikken. Siste hånd på verket må du selv legge: nemlig å skrive noen fine ord til henne.

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.