Hopp til hovedinnholdet

7 gavetips til han og henne – innpakket med sløyfebånd

Er det noe vi i butikkene får mange spørsmål om, er det gavetips. Tips til kjærestegaver, bursdagsgaver og julegaver til mann, mor, bror og svigermor. Her har vi samlet et knippe gavetips som passer både til han og henne, varmt anbefalt av de fremste ekspertene.

 

Når vi i Tilbords-butikkene får lov til å hjelpe deg, lyser hele Melkeveien opp i øynene våre. Vi skjerper sansene for å finne løsningen på utfordringen din – enten ved å forklare kvalitetsforskjellene i glass, fortelle historien bak ulike design eller å finne den perfekte gaven til en du har kjær.

Når vi guider deg rundt i butikken, peker ut forslag og du bekrefter «den passer perfekt!» – da danser meteorene over himmelen. Hold stjernekikkerten klar, her kommer 7 av våre butikklederes aller beste gavetips.

 

Gavetips fra Hilde: Le Creuset støpejernsgryte

Hilde Johannessen er butikkleder for Tilbords i Narvik. Hun mener den beste gaven du kan gi, er en støpejernsgryte fra Le Creuset. Selv er hun helt fortapt i de franskproduserte kvalitetsgrytene. Varmen fordeles jevnt og gjør matlagingen enklere – og resultatet så mye bedre. Dessuten holder støpejernet maten varm lenge etter gryta er satt på bordet.

– Støpejernsgrytene kan brukes til alt! Til og med til brødbaking. Derfor er mitt beste gavetips en gryte fra Le Creuset i god størrelse. Det må være en av de beste gavene både mor, far og unge voksne kan få. Velg en rød eller oransje farge. De ser ufattelig flotte ut på bordet, anbefaler hun. 

 

 

Gavetips fra Connie: Termokanne fra Sabor

Connie Sordal har det daglige ansvaret for Tilbords på Sørlandssenteret i Kristiansand. Hun synes det er lett å snakke varmt om Lundi termokanne fra Sabor. Faktisk er hun så imponert over både kvalitet og design, at hun anbefaler den til alle som trenger å kjøpe en gave til jul, bryllup eller bursdag.

– Denne fantastisk stilige kaffekannen holder ekstremt godt på varmen. Designet på lokket gjør at du kommer lett til når du skal fylle på og rengjøre den. Det gjør også hellingen både enkel og dryppfri.

 

 

Britts beste tips: Termokopp fra Eva Solo

Britt Andersen er butikkleder på Tilbords Hamar. I flere år har hun hjulpet hamarsingene med å finne små og store gaver. Hennes aller beste gavetips, uansett om det er mor, bror, søster eller venn som skal åpne pakken, er en Urban To Go termokopp fra Eva Solo. Koppen har et enkelt design og faller i smak hos de aller fleste.

– Alle trenger jo en god termokopp. Termokoppen fra Eva Solo er min egen favoritt. Den er lett å åpne og lukke, og holder godt på både varme og kalde drikker. Den lekker heller ikke. Jeg har med min i bilen, på tur i marka og på jobb. Dette er helt klart den beste termokoppen jeg har prøvd, sier butikklederen.

 

 Hans Reidars beste gavetips: Dørslag fra Kitchen Essentials

– Mitt aller beste gavetips er Colours dørslag fra Kitchen Essentials. Det er også min personlige favoritting fra butikken. Selv har jeg hatt min i snart 10 år og bruker den 4–5 ganger i uken, sier Hans Reidar Østgaard som er daglig leder for Tilbordsbutikken på Tveita i Oslo.

Hans Reidar har jobbet i Tilbords i 11 år. Er kundene i villrede, er han raskt ute med å anbefale det lille, men funksjonelle dørslaget.

– Alle har vel en eller annen form for dørslag eller sil hjemme, men de tar ofte stor plass. Jeg tror det er nettopp derfor at mange dropper å bruke det. De vipper heller lokket på kjelen for å sile av vannet fra pastaen eller grønnsakene. Dette resulterer ofte at en brenner seg, eller at pastaen eller grønnsakene havner i vasken. Med denne lille saken unngår du det. Den tar liten plass og enkel å rengjøre.

 

Wenches gavetips: Stormlykter designet av Halvor Bakke

Wenche Grønli-Olsen er daglig leder for Tilbords på Kvadrat i Sandnes. To lykter fra Magnor Glassverk har begge tatt henne med storm.

– Jeg har to favoritter som begge er designet av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke: stormlyktene Rocks og Skyline Lux. De er så fantastisk fine, og du kan bruke dem både som vaser og lyslykter. Disse to er det første jeg anbefaler som gave til bursdag, jul eller en annen feiring. Ja, både til menn og kvinner.

Rocks-lyktene er utrolig populære og er blant bestselgerne her i Tilbords. Du får kjøpt dem i to ulike størrelser og i flere farger – velg blant koksgrå, klar og blå. Skyline-serien ble designet av Bakke etter inspirasjon fra utsikten fra 43. etasje i Shanghai. Skyline Lux stormlykt i klart glass har et rent, stramt og luksuriøst uttrykk.

 

 


Gavetips fra Grete: Lys fra Uyuni Lighting

– Sjekk ut disse vakre lysene fra Uyuni Lighting. De er helt unike! Selv om de er ledlys og går på batteri, ser de nesten ekte ut. Dette er absolutt de fineste på markedet, skryter Grete Aarrestad Nesse, over seg av beundring.

Grete leder Tilbords-butikken på senteret M44 på Jæren. Hun er bergtatt av de moderne ledlysene.

De fleste vil skape lun og koselig stemning med dansende flammer når mørket faller på. Samtidig er flere blitt opptatt av sikkerhet. Ingen vil se sin egen stue i lys lue, og flere vil unngå sotpartiklene vokslys slipper ut.

– Ledlysene passer utmerket som vert- og vertinnegave, bursdags- og julegave. Alle du kjenner som elsker stemningen med tente lys, vil like disse, mener butikklederen.

 

Bjørn Vidars gavetips: Lyslykter fra TenderFlame

– Mitt aller beste gavetips er de miljøvennlige lyslyktene fra TenderFlame. Unn en venn eller venninne en nydelig lykt som ikke soter slik stearinlysene gjør. De gir en god og lun varme når veken tennes, uten risiko for at væsken skal ta fyr. Den brenner nemlig ikke, forteller Bjørn Vidar Gustavsen.

Bjørn Vidar leder butikken vår på Gjøvik og er imponert over hva TenderFlame har fått til. Lyktene avgir absolutt ingen skadelige stoffer. Veken brenner, men ikke væsken som fylles i basen av lykten. Væsken lukter heller ikke, og er trygg både for deg og naturen.

– Og så danser flammene så fint. Det blir noe helt annet enn stearinlys, lover butikklederen.

 


Der fikk du butikkledernes aller beste gavetips pent innpakket med sløyfebånd. Trenger du flere gaveideer, ta en titt her.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.