Hopp til hovedinnholdet
-50%
Magnor Rocks stormlykt/vase 22 cm blå
Magnor Rocks stormlykt/vase 22 cm blå
Lagertømming
Nettsortiment

Magnor

Rocks stormlykt/vase 22 cm blå

  • Elegant og sofistikert telykt/vase
  • Håndlaget av naturens egne former
  • Designet av Halvor Bakke

Førpris 1 049,-

525,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 11.08.2024

Beskrivelse

ROCKS BLUE-serien er en samling av elegante og lykter i en vakker havblå farge. Denne fargen er assosiert med indre ro og klarhet, og er en farge som mange nordmenn elsker og som lett kan passe inn i ethvert hjem. Serien Rocks kommer også i andre farger som koksgrå, mosegrønn, gyllen og klar variant. Denne serien er designet av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke.

Halvor Bakke har hentet inspirasjonen til serien helt tilbake til istiden, fra hans mange turer til Mølen. Her har han vandret rundt i fjæra og beundret de grove steinene i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har observert formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet og har tillatt seg å leke med naturens egne former. Resultatet av denne inspirasjonen er serien Rocks. Lyktene er skapt i vakre og ville former, inspirert av naturen, og kan også brukes som vaser. Den blå fargen er inspirert av havet og dens skiftende nyanser.

ROCKS BLUE-serien består av telykter og stormlykter som er munnblåst og håndlaget av dyktige glassblåsere. Hver lykt er unik og ekte, og perfekt for de som setter pris på både funksjonalitet og estetisk skjønnhet. De havblå lyktene har en myk og skinnende overflate som gir et nydelig lysspill når de tennes.

Målene på ROCKS BLUE-lyktene er en høyde på 22 cm og en diameter på 20,5 cm. På grunn av lyktenes spesielle materiale og design, anbefales det å vaske dem for hånd.

ROCKS BLUE-serien er en fantastisk tillegg til ethvert hjem eller en perfekt gave til noen som setter pris på vakre og unike designelementer. Lyktene skaper en unik stemning og gir et vakkert lys.
Produktdetaljer
SKU:
139618
EAN:
7026173107363
Artikkelnummer:
310736
Merke:
Magnor
Serie:
Rocks
Kategori:
Lyslykter og telysholdere

Spesifikasjoner
Høyde:
22 cm
Design og materiale
Designer:
Halvor Bakke
Farge:
Blå
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.