Hopp til hovedinnholdet

Saftige og gode kanelboller bakt i støpejernsgryte

Med nystekte kanelboller, friske blomster, gryte og detaljer i gult kom vårfølelsen og påskestemningen snikende.

 

Kanelboller er en stor favoritt her hjemme. Jeg må riktig nok innrømme at det ikke er gjærbakst jeg bruker aller mest tid på.

 

 

 

I en småhektisk hverdag gjør vi det ofte lettvint for oss selv ved å plukke med 1-2-3 pose fra butikken når vi får lyst på noe godt. Nå kan det faktisk blir lenge til neste Toro pose etter å ha testet helgens nye oppskrift på kanelboller, som smakte helt himmelsk.

 

Resultatet var saftige og gode kanelboller helt uten stekeskorpe. Jeg deler oppskriften med dere nederst i innlegget hvis dere ønsker å teste de selv. Om de holder seg ferske lenge kan jeg dessverre ikke svare på for her forsvant de i et stort jafs.

 

 

Etter nyåret får jeg ofte lyst å gjøre noe nytt hjemme. Nå er jeg ekstremt klar for vår og varmere dager og fikk så behov for å lysne opp veggene. Vi har nemlig testet forskjellige farger her uten å bli helt fornøyd.. Dvs jeg har ikke blitt helt fornøyd.. Mannen derimot har ikke har vært fornøyd med avgjørelsen min om å male nok en gang. He he.. Man kan faktisk se litt livsgnist forsvinne når noen nevner ordet «maling». Heldigvis er jeg god på smile fint å få viljen min, og stuen fikk seg en makeover til tross. Ønsket en tidløs, lys base som passer til det meste ellers. Fargen er gråbeige som føles passe varm og lun på veggene. Vi liker!

 

 

Med friske blomster, gryte og detaljer i gul kom vårfølelsen og påskestemningen snikende her hjemme. Det resulterte i at vi bestilte påskeferie med overnatting i dyreparken og Abra Havn. Nå har vi full nedtelling til ferie.

 

Jeg har lenge ønsket meg gryte fra Le Creuset så det var gøy å få denne fine med meg hjem. I helgen er det indisk suppe med ingefær, eple og chili som skal få putre oppi her.


Deler som lovet oppskrift på kanskje verdens saftigste kanelboller: www.lecreuset.no/kanelsnurrkake

Kos deg!

 

Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.