Hopp til hovedinnholdet

Fargerik poke bowl med laks

Poke bowl er en fargerik rett som passer perfekt til både lunsj og middag. Denne oppskriften kombinerer fersk laks med et variert utvalg av grønnsaker, og har en spicy touch. Et friskt og sunt valg – som enkelt kan tilpasses etter egen smak!

Hakke grønnsaker med Sekiryu kniv

Ingredienser (2 porsjoner):

  • 2 små hjertesalater, hakket
  • 1 håndfull ruccula
  • 200 g sushi-laks
  • 2 ss granateplekjerner
  • 1 vårløk, finsnittet
  • 1/2 rødløk, i tynne skiver
  • 1/2 chili, i skiver (tilpass mengde etter smak)
  • 2 ss aioli (til topping)
  • Soyasaus
  • Sesamfrø, sorte og hvite

Slik gjør du:

  1. Skjær den ferske sushi-laksen i terninger
  2. Vend laksen i en blanding av sorte og hvite sesamfrø for smak og tekstur
  3. Legg hakket hjertesalat og ruccula i en skål
  4. Fordel laksen jevnt over
  5. Strø over granateplekjerner, finsnittet vårløk, og tynne skiver rødløk
  6. Tilsett finhakket chili for et ekstra kick
  7. Topp med en klatt aioli

Poke bowl med laks og grønnsaker

Vi anbefaler å bruke Sekiryu-knivene til denne oppskriften, de er ekstremt skarpe og kutter med presisjon – akkurat som proffene liker det.

Se alle kniver fra Sekiryu her

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.