Hopp til hovedinnholdet

Vi inviterer julen inn også på kjøkkenet

Hvem sier at julepynten kun trenger å være forbeholdt stuen og julebordet? I samarbeid med Camillapihl.no Magazine inviterer vi julen inn og sprer hyggelig julestemning – også på kjøkkenet.

 

Kjøkkenet er et viktig rom for julen. Det er her familien møtes til julebaking, julelunsj trylles frem og en stor og magisk julemiddag kokkeleres. Kjøkkenet kan derfor også stråle av jul – og hva er vel bedre enn å bruke julepynten på kjøkkenbordet og i kjøkkenhyllene?

De fine Nobili telysestakene fra Kähler lager en magisk stemning på kjøkkenet, når de ikke brukes på julebordet. Her kan lyset fra de juletreformede lysestakene stråle om kapp med duften av julens hjemmebakst i ovnen.

Vi har også kledd opp vår lille kjøkkenhjelper, Kay Bojesen-apen, til jul med en nisselue. Fra kjøkkenhyllen kan apen holde øye med julesysler når familien møtes til julemagi på kjøkkenet.

 

Bilder og tekst: Camillapihl.no Magazine

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.