Hopp til hovedinnholdet

Tokyo Origami er et nytt servise fra Magnor Glassverk

Tokyo Origami er et eksklusivt, vakkert og lekent porselensservise, formgitt av den kjente designeren og gründeren Simen Staalnacke.

 

 

 

Det er annerledes, og skiller seg ut fra mengden. Inspirasjonen har Simen Staalnacke hentet fra kjærlighetshormonet oksytocin, et nydelig origamimønster, japansk estetikk og sin stilrene favorittby Tokyo.

 

Det grafiske uttrykket på serviset er bygget rundt en enkel origamifigur som er satt sammen på mange ulike måter. Dette skaper en eksepsjonell dynamikk i designet som gjør at de ulike delene skinner sammen, men også hver for seg, fra det stilrene enkle til det mer ekstravagante og komplekse. De gjennomgående blåtonene i mønsteret er også en hyllest til Magnors historiske bruk av blåfarger.

 

 

Dekoren på noen av delene består av molekylstrukturen i den kjemiske formelen for oksytocin. Kjærlighetshormonet oksytocin er kjent som velværehormonet fordi det assosieres med det å være sosial og ha nærhet til andre. Det fremkaller følelser av tilfredshet, ro og trygghet. For designeren var dette en inspirasjonskilde for borddekkingen og til de gode samtalene rundt måltidene.

 

I tillegg til kjærlighet og velvære, ville Simen Staalnacke lage et vakkert servise som synes godt på bordet, skaper følelsen av fest og samtidig er stilig og lekent. Med origamimønsteret satt sammen på ulike måter, leker han med vakre dekorer og sofistikerte blånyanser, spesielt utvalgt for å øke matopplevelser og se bra ut på bordet.

 

 

Tokyo Origami er laget i beste feltspatkvalitet med slitesterk glasur, høy hvithetsgrad og styrke. Designen er gjennomført ned til hver minste detalj med et moderne, lekent og vakkert designuttrykk. De nydelige detaljene i dekoren med den gode kjærlighetshistorien og det vakre origamimønsteret, gjør Tokyo Origami til et favorittservise, perfekt både for hverdag og fest.

 

La Simen Staalnacke bringe god design i kombinasjon med kjærlighet og velvære inn i ditt hjem.

 

 

Simen Staalnacke er en av Norges mest populære og erfarne designere, godt kjent for sin store designsuksess og som gründer av Moods of Norway. Stadig er han å se i media og i ulike tv-programmer. Simen Staalnacke har lang erfaring med motedesign, og har høstet mye ros verden over. Med inspirasjon hentet fra det ekte og urnorske, ispedd litt sunn galskap og glede, har han gjort seg bemerket – og elsket av hele Norge. Nå beveger han seg for første gang inn i den stramme interiørverdenen, og henter inspirasjon fra en av hans favoritt byer Tokyo. For Magnor Glassverk er han aktuell som formgiver av den stilsikre og moderne kolleksjonen Tokyo bestående av vinservise, porselensservise, bestikk og vaser/lykter. Stikkordene er hypermoderne, stilrent og forførende! La Simen Staalnackes unike design prege ditt hjem.

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.