Hopp til hovedinnholdet
Tenderflame Holly bordlykt 90 0,5L svart
Tenderflame Holly bordlykt 90 0,5L svart

Tenderflame

Holly bordlykt 90 0,5L svart

  • Brenner i ca 5 timer
  • TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner
  • TenderFlame soter ikke og avgir veldig få partikler

3 939,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Holly bordlykt 90 0,5 liter svart, fra TenderFlame. En stram, klassisk, moderne, solid og eksklusiv bordpeis med 90 brenner.Passer like så godt inne som ute.Flammene skaper en hyggelig stemning og varmer på kjølige kvelder.Designer: Therese JohaugBrenner i ca 5 timer.Watt: 1000Drivstoff: TenderFuel. Tenderflame er et konsept som gjør at du kan ha glede av levende, dansende flammer når og hvor du måtte ønsker det. Du kan ha din Tenderflame både innendørs og utendørs. SAFETenderFlame er den enkle løsningen for å skape en hyggelig stemning. TenderFlame bruker ikke bioetanol, men har utviklet TenderFuel som et trygt og sikkert alternativ. TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner.COSYTenderFlame skaper en hyggelig atmosfære både inne og ute. TenderFlame lys og lykter er designet for å skape en koselig atmosfære på bordet. Peisene gir deg stemningen du kjenner fra tradisjonelle peiser. Kos deg i hver en leilighet eller hus, selv om du ikke har pipe.GREENTenderFlame gjør alt de kan for å gi et så grønt foravtrykk som mulig. TenderFlame soter ikke og avgir veldig få partikler. 50 av våre Lilly 8 lys forurenser mindre enn et telys. Hvis du vil skape et grønt godt inneklima, mens du koser deg er TenderFlame det klare førstevalget.
Produktdetaljer
SKU:
606039
EAN:
7073061000374
Artikkelnummer:
60201262
Merke:
Tenderflame
Serie:
Holly
Kategori:
Bord- og veggpeis

Spesifikasjoner
Høyde:
32 cm
Bredde:
11,5 cm
Lengde:
32 cm
Kapasitet:
0,5 l
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Tre
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.