Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Holmegaard ARC lanterne 39 cm klar
Holmegaard ARC lanterne 39 cm klar
Holmegaard ARC lanterne 39 cm klar
Holmegaard ARC lanterne 39 cm klar
Kupong
Nettsortiment

Holmegaard

ARC lanterne 39 cm klar

  • Munnblåst glass
  • Utendørs og innendørs
  • Designet for å romme et stort kubbelys

899,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

ARC lanterne fra Holmegaard er et elegant tilskudd til både innendørs og utendørs atmosfære. Med sin unike og vakre design reflekterer denne lanterne lyset på en magisk måte. Laget av munnblåst borosilikatglass, måler den 39 cm i høyden og er designet for å huse et stort kubbelys.

Lanternen har en metallplate i bunnen som holder lyset stabilt og sikkert, mens en metallplate øverst beskytter håndtaket mot varmen fra flammen. Dette gjør det lett og trygt å bære lanterne samtidig som glasset stabiliseres.

ARC lanterne kan plasseres på bordet, i vinduskarmen, ved trappene, på gulvet eller på terrassen for å skape den rette atmosfæren. Den kan brukes både innendørs og utendørs, avhengig av hvilken stil og stemning du ønsker å skape.

Holmegaard, med sin lange tradisjon innen glassproduksjon siden 1825, er en dansk designikon og et av de mest kjente navnene i den skandinaviske kunsthåndverkstradisjonen. Uansett om det er munnblåst eller maskinblåst glass, garanterer Holmegaard alltid høy kvalitet og elegant design.
Produktdetaljer
EAN:
5706422107611
Artikkelnummer:
4340264
Merke:
Holmegaard
Serie:
Arc
Kategori:
Lyslykter og telysholdere

Spesifikasjoner
Høyde:
39 cm
Vekt:
860 g
Design og materiale
Designer:
Sebastian Holmbäck
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Munnblåst borosilikatglass, black powder coated steel
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Danmarks ledende glassprodusent Holmegaard, ble etablert i 1825 med en visjon om at "et hvert hjem skulle ha et vakkert drikkeglass". Holmegaard har gjennom historien skapt en rekke designklassikere.

Se flere produkter fra Holmegaard

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.