Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Holmegaard ARC lanterne 25,5 cm klar
Holmegaard ARC lanterne 25,5 cm klar
Holmegaard ARC lanterne 25,5 cm klar
Kupong
Nettsortiment

Holmegaard

ARC lanterne 25,5 cm klar

  • Munnblåst glass
  • Kan brukes utendørs og innendørs
  • Holder et telys eller et kubbelys

699,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

ARC lanterne fra Holmegaard, høyde 25,5 cm i klart glass. De elegante ARC-lanternene fra Holmegaard skaper hygge både inne og ute med sin unike design som reflekterer lyset på en vakker måte. Den 25 cm store lanternen er laget av munnblåst borosilikatglass og er designet for å holde et telys eller et kubbelys. En metallplate i bunnen av lanternen holder lyset stabilt og sikkert. Og metallplaten øverst beskytter håndtaket mot varmen fra flammen, samtidig som glasset stabiliseres mens du bærer lanternen.

Sett for eksempel en eller flere lanterner på bordet, i vinduskarmen, ved trappene, på gulvet eller på terrassen. De kan brukes både inne og ute, avhengig av hvilken stil du ønsker å skape.
Produktdetaljer
EAN:
5706422107628
Artikkelnummer:
4340265
Merke:
Holmegaard
Serie:
Arc
Kategori:
Lyslykter og telysholdere

Spesifikasjoner
Høyde:
25.5 cm
Vekt:
530 g
Design og materiale
Designer:
Sebastian Holmbäck
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Munnblåst borosilikatglass, black powder coated steel
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Danmarks ledende glassprodusent Holmegaard, ble etablert i 1825 med en visjon om at "et hvert hjem skulle ha et vakkert drikkeglass". Holmegaard har gjennom historien skapt en rekke designklassikere.

Se flere produkter fra Holmegaard

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.