Hopp til hovedinnholdet
-50%
Magnor Family vase 17 cm klar
Magnor Family vase 17 cm klar

Magnor

Family vase 17 cm klar

  • Munnblåst og håndlaget
  • Krage som holder fint på blomstene
  • Plass til mye vann som gjør at blomstene står lengre

Førpris 1 049,-

525,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 03.08.2024

Beskrivelse

FAMILY er en sjarmerende og elegant vase med myke og moderne former. Den kommer i tre lekre størrelser i funklende klart glass, og er formgitt av blomsterdekoratøren og tv-profilen Finn Schjøll. Med inspirasjon hentet fra hans vidunderlige blomsterverden, har han skapt en stram og tiltalende vase som vil være et naturlig midtpunkt i hjemmet for hele familien.

Finn Schjøll kan blomster, og har gitt FAMILY de egenskaper en vase bør ha. Den stramme kanten holder godt på blomstene slik at de står vakkert. Den runde formen har plass til mye vann som gjør at blomstene lever lengre. Vasen krever bare noen få blomster, blader, strå eller grener, og kan benyttes alene eller flere i gruppe.

Inspirasjonene til vasene og de ulike størrelsene har designeren hentet både fra blomsterverden og fra mangfoldet i familier. Familier er ulike og har familiemedlemmer som er forelder, ungdom, barn, barnebarn, men også ektefelle, partner, søsken, søskenbarn og tante/onkel. Enten man er alene, eller har liten eller stor familie, vil vasene FAMILY skape glede og være et midtpunkt. FAMILY er moderne og instagram-vennlige vaser for deg som setter pris vakre blomster og ønsker å ha det hyggelig hjemme.

FAMILY er ekte håndverk, munnblåst og laget for hånd av yrkesstolte glassblåsere. Hver eneste vase er unik og kommer i tre ulike høyder; liten 11 cm, medium 17 cm og stor 26 cm. Finn Schjølls kjente signatur er preget under hver vase for varig verdi.
Produktdetaljer
SKU:
159220
EAN:
7070549186995
Artikkelnummer:
209020
Merke:
Magnor
Serie:
Family
Kategori:
Vaser
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Høyde:
17 cm
Bredde:
12,5 cm
Vekt:
1,05 kg
Design og materiale
Designer:
Finn Schjøll
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.