Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

 • Juleserviser

  Stilrent, nostalgisk, klassisk, romantisk, lekent – eller litt forskjellig? Finn et juleservise som passer din stil, og som setter rammen rundt hyggelige sammenkomster og julemåltid hjemme hos deg.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Skap magiske øyeblikk med juleservise fra Tilbords

  Julen er en tid for feiring og hyggelige øyeblikk, og ingenting setter stemningen som et vakkert juleservise på julebordet. Enten du skal dekke bordet til familiebrunsj eller arrangere en storslagen julemiddag, kan et lekkert juleservise bidra til å skape magiske øyeblikk rundt bordet.

  Hos Tilbords finner du juleservise i ulike stiler. Enten om du liker det klassisk, nostalgisk eller stilrent, vil du finne serviser som passer din stil best. Og kanskje samler du på et spesielt servise? Bla deg gjennom utvalget og finn dine favoritter.

  Et klassisk juleservise er tidløst og delikat, og kan gi en følelse av varme og nostalgi til ethvert bord. Foretrekker du en mer moderne stil har vi et utvalg elegante og minimalistiske serviser, med rene linjer og elegante juledetaljer. Et slikt servise gir en moderne vri på juletradisjonene.

  Blant sortimentet finner du det nostalgiske men moderne serviset Julemorgen fra Wik & Walsøe, vakre og klassiske Nostalgi fra Magnor og Hammershøi Jul fra Kähler. Og ikke minst Stjerne Riflet fra Royal Copenhagen og Toy’s Delight fra Villeroy & Boch.

  Servisene er ikke bare vakre, men er også laget for å vare. Servisene kan tas frem år etter år, og trenger du å fylle på samlingen kan du finne nye servisedeler hos oss. Juleservise er også et flott julegavetips. En vakker tallerken, skål eller et nydelig krus er en tidløs julegave som vil vare.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.