Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Fissler San francisco grytesett 3 deler
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Fissler

San francisco grytesett 3 deler

  • Perfekt "allround"-sett
  • Gryter med god base som gir optimal varmefordeling
  • Grytene passer til alle former for koketopper, inkludert induksjon og kan vaskes i oppvaskmaskin

2 290,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Fissler San Francisco Grytesett med 3 deler i rustfritt stål - perfekt allround-sett. Gryter med god base som gir optimal varmefordeling, det er brede hellekanter og glasslokk til alle 3 delene - er også stekeovnsikker opptil 180 C. Grytene passer til alle former for koketopper, inkludert induksjon og kan vaskes i oppvaskmaskin. 2 gryter med lokk (20 og 24 cm) 1 sausepanne med lokk på 16 cm. Fissler er en av verdens ledende produsenter av utstyr til koking og steking. Siden 1845 har Fissler produsert produkter av høyeste kvalitet ved sin fabrikk i Idar-Oberstein i Tyskland.
Produktdetaljer
EAN:
4009209372761
Artikkelnummer:
040-113-03-000-0
Merke:
Fissler
Serie:
San Francisco
Kategori:
Grytesett

Design og materiale
Farge:
Stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Fissler er et sjettegenerasjons familieeid tysk selskap som er kjent for å være en verdensledende produsent av høykvalitets produkter innen «kok og stek»-kategorien. Ved å kombinere nøye utvalgte råvarer, lang erfaring og en god porsjon dedikasjon har Fissler designet, utviklet og produsert eksepsjonelle produkter ved deres tyske fabrikker siden 1845, med et ønske om å gjøre matlaging til en unik og behagelig begivenhet. Fokus på detaljer gjennom hele produksjonen sikrer at Fissler kan garantere den høyeste standarden på alle sine produkter.

Se flere produkter fra Fissler

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.