de Buyer Mineral B pannekakepanne 24 cm
Kupong
Nettsortiment

de Buyer

Mineral B pannekakepanne 24 cm

  • Naturlig - uten belegg
  • Robust
  • Varig

489,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Introduserer Mineral B pannekakepanne 24 cm fra de Buyer - et pålitelig og holdbart valg for alle pannekakeentusiaster! Denne pannen tilbyr en fantastisk kombinasjon av kvalitet, funksjonalitet og lang levetid.

Mineral B pannekakepanne er laget av rent stål og er belagt med bivoks, som gir en beskyttende finish mot oksidasjon og fornekler innstekingen; «seasoning». Med sin naturlige finish får du den ekte, autentiske smaken av pannekaker. Den robuste konstruksjonen gjør at pannen tåler daglig bruk og varer i årevis.
Produktdetaljer
EAN:
3011245615246
Artikkelnummer:
60230743
Merke:
de Buyer
Serie:
Mineral B
Kategori:
Pannekakepanner
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Høyde:
1,5 cm
Bredde:
24 cm
Lengde:
45,5 cm
Vekt:
1,13 kg
Tykkelse på bunn:
2,5 - 3 mm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Nei
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Rent stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Ikke over 200°C - i maks 10 minutter
Vedlikehold:
Pannen er forbehandlet med naturlig, fransk bivoks. Før første gangs bruk skal pannen 'stekes inn' med en behandling som kalles 'seasoning'; Rengjør pannen med varmt vann. Hell ca 1mm matolje i pannen, og varm til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun. Hell ut oljen og tørk pannen med et kjøkkenhåndkle. Pannen er nå klar for bruk. Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin. Etter hver bruk skal pannen vaskes med varmt vann, tørkes og oljes lett, før den oppbevares på et tørt sted.

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.