Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

de Buyer Mineral B stekepanne 26 cm
Nettsortiment

de Buyer

Mineral B stekepanne 26 cm

  • Naturlig - uten belegg
  • Robust
  • Varig

739,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Introduserer Mineral B rund stekepanne 26 cm fra de Buyer - et pålitelig og holdbart valg for alle matlagings entusiaster! Denne pannen tilbyr en fantastisk kombinasjon av kvalitet, funksjonalitet og lang levetid. Stekepannen er ideell for steking, grilling og bruning, og har en Lyonnaise-profil slik at maten lett glir over på et fat.

Mineral B serien består av panner, wok og andre redskaper laget av platestål belagt med bivoks. Bivoks gir en beskyttende finish mot oksidasjon og forenkler "seasoning"(innstekingen) av stekepannen.
Produktdetaljer
EAN:
3011245610265
Artikkelnummer:
5610.26
Merke:
de Buyer
Serie:
Mineral B
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Høyde:
4 cm
Bredde:
26 cm
Lengde:
48.7 cm
Vekt:
1.9 kg
Tykkelse på bunn:
2,5 - 3 mm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Nei
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Rent stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Ikke over 200°C - i maks 10 minutter
Vedlikehold:
Pannen er forbehandlet med naturlig, fransk bivoks. Før første gangs bruk skal pannen 'stekes inn' med en behandling som kalles 'seasoning'; Rengjør pannen med varmt vann. Hell ca 1mm matolje i pannen, og varm til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun. Hell ut oljen og tørk pannen med et kjøkkenhåndkle. Pannen er nå klar for bruk. Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin. Etter hver bruk skal pannen vaskes med varmt vann, og tørkes forsiktig før den lagres.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.