Hopp til hovedinnholdet
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 28 cm
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 28 cm
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 28 cm
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 28 cm
Nettsortiment

Eva Trio

Induction Heat Control stekepanne 28 cm

  • Induction heat control
  • Slip-Let belegg
  • Tåler oppvaskmaskin

1 699,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Panne basert på ny teknikk: «Induction heat control». Det er slutt på at maten brenner seg fast, og dermed får Slip-Let®-belegget lengre levetid. Den nye teknikken sikrer nemlig at stekepannen, på induksjonstopp, ikke blir varmere enn 230 °C. Det blir lettere å kontrollere varmen, og belegget brennes ikke av pga. for høy varme.

I likhet med resten av serien med gryter og panner er den fremstilt i 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet som sikrer høy slitestyrke. Håndtaket holder seg kaldt under bruk, og som vanlig er det et innvendig PFOA-fritt PTFE 4-lags Slip-Let®-belegg.

Som navnet antyder, virker selve «Induction heat control»-teknikken bare på induksjon, men stekepannen kan brukes som normalt på alle andre typer kokeplater. Pannen tåler oppvaskmaskin og er derfor lett å holde ren.
Produktdetaljer
SKU:
100166
EAN:
5706631075336
Artikkelnummer:
202628
Merke:
Eva Trio
Kategori:
Stekepanner

Spesifikasjoner
Høyde:
11 cm
Bredde:
29,5 cm
Lengde:
50,5 cm
Vekt:
1,22 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Slip-Let®-belegg
Belegg:
Non-Stick
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, Slip-Let® belegg
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.