Eva Trio
Professional stekepanne 28 cm svart
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai, eller kontakt oss på kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
- Beregnet til profesjonell bruk
- 5 års belegg garanti
- Jevn varmefordeling
Den store forskjellen er det nye, unike Slip-Let®-belegget som er ekstremt robust og holder 3-5 ganger lenger enn vanlige non-stick-materialer. Det garanterer vi ved å gi fem års beleggaranti på stekepannen og 25 års garanti på at pannen vil bevare formen og ikke blir skjev i bunnen. Selv hvis du setter den inn i en 260 grader varm ovn.
Designen er den velkjente Eva Trio-designen med det karakteristiske håndtaket som gjør at pannen kan henge i en krok på veggen. Pannen passer derfor også sammen med andre Eva Trio gryteserier.
Størrelse: Diameter: 28 cm
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
Produktdetaljer
- SKU:
- 309810
- EAN:
- 5706631183932
- Artikkelnummer:
- 204728
- Merke:
- Eva Trio
- Serie:
- Professional
- Kategori:
- Stekepanner
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 11,5 cm
- Bredde:
- 29,5 cm
- Lengde:
- 51,5 cm
- Vekt:
- 1,91 kg
- Diameter:
- 28 cm
- Tykkelse på bunn:
- 10 mm
- Garanti:
- Fem års beleggaranti på stekepannen og 25 års garanti på at pannen vil bevare formen og ikke blir skjev i bunnen
Design og materiale
- Designer:
- Ole Palsby
- Farge:
- Svart
- Belegg spesifikasjon:
- Slip-Let®-belegg
- Belegg:
- Non-Stick
- Materiale:
- Aluminium
- Material spesifikasjon:
- Aluminium med Slip-Let-belegg
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Vedlikehold:
- - For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.