Hopp til hovedinnholdet
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 20 cm Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 20 cm Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 20 cm Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 20 cm Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 20 cm Slip-Let® belegg
Nettsortiment

Eva Trio

Stainless Steel stekepanne 20 cm Slip-Let® belegg

  • Perfekt all-round-stekepanne til hverdagens matlaging
  • Pannen er lagd av 90 % resirkulert rustfritt stål
  • Unngå at maten setter seg fast og brenner seg med Slip-let®-belegg.

999,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Denne 20 cm stekepannen fra Eva Trio, laget av rustfritt stål med Slip-Let®-belegg, er en allsidig pannen som mestrer alt fra hard steking på høy varme til skånsom tilberedning av delikate ingredienser. Pannen er produsert av 90 % resirkulert rustfritt stål, et slitesterkt materiale som er lett å vedlikeholde og gir pannen et stilrent utseende. Innsiden er belagt med et Slip-Let®-belegg som hindrer at maten fester seg eller brenner fast, noe som gjør matlagingen enklere og rengjøringen mindre tidkrevende. Pannen er kompatibel med alle typer koketopper og tåler oppvaskmaskin, noe som gjør den både praktisk og brukervennlig i hverdagen.
Produktdetaljer
SKU:
616882
EAN:
5706631257886
Artikkelnummer:
302720
Merke:
Eva Trio
Serie:
Stainless Steel
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
8,9 cm
Bredde:
20 cm
Lengde:
36 cm
Vekt:
590 g
Diameter:
20 cm
Design og materiale
Designer:
Ole Palsby
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Keramisk Slip-Let® belegg
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål - Resirkulert
Material spesifikasjon:
Bunn: aluminium/rustfritt stål Kropp:90% recycled post-consumer rustfritt stål, Keramisk Slip-Let®-belegg Håndtak: rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Opp til 400°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.