Eva Trio
Steel Line stekepanne 30 cm
- Motstandsdyktig mot rust med stor slitestyrke
- 90% gjenvunnet stål i selve gryten
- Laget i høyglanspolert rustfritt 18/10-stål
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
En designklassiker fra 1977 i forbedret utgave!Eva Trios gryteserie i høyglanspolert rustfritt 18/10-stål har fått kraftigere håndtak, og nytt stål er erstattet med 90 % gjenvunnet stål i selve gryten ? et mer ansvarlig valg i en verden med knappe ressurser.
Materialet har samme høye kvalitet som nytt stål og gir gjenstander som tåler å bli brukt. Det gjør gryten optimalt motstandsdyktig mot rust, gir stor slitestyrke og sikrer enkel rengjøring. Håndtak og sandwichbunn er i vanlig rustfritt stål. Flatene holder seg ganske enkelt blanke i årevis, og de solide åpne håndtakene holder seg kalde under matlagingen.
Mål: B30 L52,6 cm
- Fri frakt over 599,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 140115
- EAN:
- 5706631212854
- Artikkelnummer:
- 204930
- Merke:
- Eva Trio
- Serie:
- Steel Line
- Kategori:
- Stekepanner
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 5,5 cm
- Bredde:
- 31 cm
- Lengde:
- 52,5 cm
- Diameter:
- 30 cm
Design og materiale
- Designer:
- Ole Palsby
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Keramisk belegg, Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Vedlikehold:
- - For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.