-50%
Eva Trio White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg
Nettsortiment

Eva Trio

White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg

500,-

Førpris 999,-

Utsolgt på nett
Få på nettlager
Kampanjeslutt: 12.10.2025
Beskrivelse
  • Sikrer enkel og effektiv matlaging. Perfekt til alt fra sprø stekeskorper til delikate råvarer
  • Pannen er lagd av 98 % resirkulert aluminium fra brukte produkter
  • Tåler temperaturer opp til 400°C
Produktdetaljer
SKU:
616910
EAN:
5706631252195
Artikkelnummer:
266424
Merke:
Eva Trio
Serie:
White Line
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina
Spesifikasjoner
Høyde:
8,6 cm
Bredde:
24 cm
Lengde:
44,5 cm
Vekt:
860 g
Diameter:
24 cm
Design og materiale
Designer:
Ole Palsby
Farge:
Hvit
Belegg spesifikasjon:
Keramisk Slip-Let®️
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål - Resirkulert
Material spesifikasjon:
Bunn: rustfritt stål Kropp:90% recycled post-consumer rustfritt stål, Keramisk Slip-Let®-belegg Håndtak: rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Opp til 400°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.