Hopp til hovedinnholdet
Eva Trio White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg
Nettsortiment

Eva Trio

White Line stekepanne 24 cm keramisk Slip-Let® belegg

  • Sikrer enkel og effektiv matlaging. Perfekt til alt fra sprø stekeskorper til delikate råvarer
  • Pannen er lagd av 98 % resirkulert aluminium fra brukte produkter
  • Tåler temperaturer opp til 400°C

999,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Denne 24 cm White Line stekepannen fra Eva Trio er en allsidig panne som egner seg til alt fra hard steking på høy varme til skånsom tilberedning av delikate råvarer. Laget av 98 % resirkulert aluminium, tilbyr pannen en lett, men solid konstruksjon som sørger for rask og jevn varmefordeling. Det keramiske Slip-Let®-belegget hindrer effektivt at maten fester seg eller brenner fast, noe som gjør matlagingen smidig og rengjøringen enkel.

Pannen tåler ovnstemperaturer opptil 400°C, fungerer på alle typer varmekilder, inkludert induksjon.
Produktdetaljer
SKU:
616910
EAN:
5706631252195
Artikkelnummer:
266424
Merke:
Eva Trio
Serie:
White Line
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
8,6 cm
Bredde:
24 cm
Lengde:
44,5 cm
Vekt:
860 g
Diameter:
24 cm
Design og materiale
Designer:
Ole Palsby
Farge:
Hvit
Belegg spesifikasjon:
Keramisk Slip-Let®️
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål - Resirkulert
Material spesifikasjon:
Bunn: rustfritt stål Kropp:90% recycled post-consumer rustfritt stål, Keramisk Slip-Let®-belegg Håndtak: rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Opp til 400°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.