Hopp til hovedinnholdet
Gastrolux Stekepanne 32 cm svart/svart
Gastrolux Stekepanne 32 cm svart/svart
Gastrolux Stekepanne 32 cm svart/svart
Nettsortiment

Gastrolux

Stekepanne 32 cm svart/svart

  • Stekeflaten reduserer bruk av olje og fett
  • Tilbirket med BIOTAN® og NANO®-teknologi
  • Avtagbart grep

2 599,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Gastrolux stekepanne 32 cm er den perfekte pannen for deg som ønsker både kvalitet og fleksibilitet på kjøkkenet. Denne stekepannen er utstyrt med et avtakbart håndtak, slik at du enkelt kan bruke pannen i stekeovnen (på maks 260 grader) og spare plass i skapet.

Med sin solide 8 mm tykke bunn, kan denne pannen brukes på alle typer koketopper, inkludert induksjon. Den har en unik kombinasjon av BIOTAN og NANO-teknologi, som gir en robust overflate som avviser olje og fett. Dette gjør det enkelt for deg å lage sunnere retter uten å bekymre deg for at maten skal brenne seg fast.

Både den tykke bunnen og belegget på pannen bidrar til at maten ikke brenner seg så lett, og rengjøringen blir enklere. Gastrolux er anerkjent for sin høye kvalitet og har blitt kåret til "best i test" av det tyske testinstituttet Stiftung Warentest. Stekepannen fra Gastrolux vil definitivt bli en pålitelig følgesvenn på kjøkkenet ditt.
Produktdetaljer
SKU:
583138
EAN:
7611894201980
Artikkelnummer:
46203410
Merke:
Gastrolux
Kategori:
Stekepanner

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Bredde:
32 cm
Lengde:
43,5 cm
Volum (L):
1,9 l
Diameter:
32 cm
Tykkelse på bunn:
8 mm
Design og materiale
Farge:
Svart
Belegg spesifikasjon:
BIOTAN Plus
Belegg:
Non-Stick
Materiale:
Aluminium
Material spesifikasjon:
Recycled aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Redskapsanbefalinger:
Tre/plast
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Uten håndtak opp til 260°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.