WMF CeraDur Profi stekepanne 20 cm stål
WMF CeraDur Profi stekepanne 20 cm stål
Nettsortiment

WMF

CeraDur Profi stekepanne 20 cm stål

  • Cromargan® rustfritt stål 18/10
  • CeraDur slippbelegg (keramikk)
  • Egnet til glasskeramiske, elektriske, gass- og induksjonskomfyrer

959,-

Ikke på nettlager
Utsolgt på nett

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Opplev den utrolige ytelsen til WMF-serien CeraDur Profi, hvor pannene er konstruert av førsteklasses rustfritt Cromargan® og holder formen selv ved svært høye temperaturer opptil 400 °C på komfyren. Den keramiske CeraDur-forseglingen på innsiden gjør dem svært motstandsdyktige mot klebrig mat og enkle å rengjøre.

Test pannenes allsidighet ved å utfordre dem! Skru opp varmen, legg biffen midt i, la den steke og svi, og snu og sauter den enkelt med det ergonomisk utformede håndtaket med flammebeskyttelse. TransTherm®-universalbunnen sørger for rask og jevn varmefordeling, slik at både kjøtt og sprø grønnsaker kan tilberedes effektivt og avgi sine herlige aromaer.

Du får 2 års garanti på CeraDur Profi-pannene, som understreker kvaliteten og påliteligheten til dette produktet. Uansett hva du tilbereder, vil CeraDur Profi-pannene være din trofaste følgesvenn på kjøkkenet, klar til å levere enestående resultater hver gang.
Produktdetaljer
SKU:
613458
EAN:
4000530639974
Artikkelnummer:
744206021
Merke:
WMF
Serie:
CeraDur Profi
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
6,8 cm
Bredde:
21,5 cm
Lengde:
39,5 cm
Vekt:
818 g
Diameter:
20 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Keramisk slippbelegg
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Cromargan Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Temperaturområde:
not oven proof.due to handle. But 400 for heat resistance
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.