Funktion Trykkoker 6L med løs kurv/innsats
Funktion Trykkoker 6L med løs kurv/innsats
Funktion Trykkoker 6L med løs kurv/innsats
Funktion Trykkoker 6L med løs kurv/innsats
Nettsortiment

Funktion

Trykkoker 6L med løs kurv/innsats

  • Egnet til alle varmekilder inkl. induksjon
  • Inkl. ekstra gummiring/pakning
  • 6 liter med lokk og løs kurv/innsats

1 199,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Introduser en ny standard for effektiv matlaging med trykkoker på 6 liter fra Funktion. Med en løs kurv/innsats og et stilrent design er denne trykkokeren et must-have tilbehør på kjøkkenet ditt.

Trykkokeren er ideell for alle typer matlaging, og den er egnet for bruk på alle varmekilder, inkludert induksjon. Du trenger ikke å bekymre deg for kompatibiliteten - denne trykkokeren er klar for enhver utfordring.

Med inkludert ekstra gummiring/pakning, kan du være trygg på at trykkokeren vil holde tett og levere perfekte resultater hver gang. Denne ekstra detaljen gir deg den ekstra sikkerheten du trenger i kjøkkenet ditt.

Med en kapasitet på 6 liter har trykkokeren nok rom til å tilberede store porsjoner mat. Enten du skal lage en festmiddag eller forberede ukens middager, vil vår trykkoker gjøre jobben til en lek.

Vedlikehold av denne trykkokeren er enkelt. Håndvask anbefales for å bevare både kvaliteten og levetiden til produktet. Med regelmessig omsorg vil denne trykkokeren fortsette å være en pålitelig følgesvenn på kjøkkenet ditt i mange år fremover.

Fungér som proff med en praktiske trykkoker 6L med løs kurv/innsats. Opplev en ny verden av rask og enkel matlaging ved å legge til denne trykkokeren i ditt kjøkkensortiment.
Produktdetaljer
EAN:
5722002003333
Artikkelnummer:
200333
Merke:
Funktion
Serie:
N/A
Kategori:
Trykkokere
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
23.5 cm
Bredde:
44 cm
Lengde:
24.5 cm
Vekt:
3.2 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Stål
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Håndvask anbefales for denne

Lignende produkter

Merkevaren

Enten du er en kjøkkenveteran eller en fersking, er kvalitetsgryter nøkkelen. Funktion gir deg et bredt utvalg, fra enkle gryter til støpejernsgryter, saftkokere og spesialgryter som smørsmeltere. Med Funktion ved din side er du klar for alt fra baking og steking til flambering. Stol på Funktion for alle dine kjøkkenbehov.

Se flere produkter fra Funktion

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.