OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer AG8018S0 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer AG8018S0 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer AG8018S0 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer AG8018S0 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer AG8018S0 svart
Nettsortiment

OBH Nordica

Easy Fry & Grill XXL 2-i-1 airfryer AG8018S0 svart

  • 2-i-1 airfryer gir deg muligheten til å grille og fritere samtidig
  • XXL-kapasitet på 6,5 liter - perfekt til 8 porsjoner
  • 8 forhåndsprogrammerte programmer

2 699,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Med airfryeren, Easy Fry & Grill XXL fra OBH Nordica, kan du fritere og grille samtidig - med bare litt eller ingen olje. Det gir sunne måltider uten at det går ut over den gode smaken. Airfryeren har en kraftig vifte som raskt sirkulerer svært varm luft i høy hastighet, og dermed friteres maten uten at du tilsetter olje.

Easy Fry & Grill XXL har en innovativ teknologi, som gjør det mulig å tilberede med to forskjellige programmer samtidig. På denne måten kan du tilberede både perfekt friterte pommes frites og perfekt grillet kjøtt på samme tid. Du behøver ikke tenke på tilberedningen - maskinen forteller deg trinn for trinn hva du skal gjøre og beregner tiden automatisk, slik at begge rettene blir ferdig samtidig.
Med den uttakbare romdeleren kan du enkelt tilpasse matlagingsflaten. Du kan tilberede en hel kylling ved å bruke beholderen, eller to forskjellige retter samtidig ved å bruke romdeleren som følger med.

I denne airfryeren kan du tilberede mange forskjellige retter med de 8 forhåndsinnstilte programmene - hel kylling, pommes frites, kjøtt, fisk, fritert kylling, pizza, grønnsaker og desserter. Den passer dessuten utmerket til å bake saftige sjokolademuffins og brød i, og den har programmer for tørking og oppvarming.

Den medfølgende, formstøpte grillristen og den høye temperaturen på 220 grader gir et perfekt grillet resultat. Grillristen har dessuten non-stick-belegg som gjør at du ikke behøver å bruke fett, og som gjør rengjøringen enkel.

En av mange fordeler med denne airfryeren er at den er så lett å bruke. Fyll bare den uttakbare beholderen med ingredienser, og still inn temperaturen på 40-220°C og timerfunksjonen på inntil 60 minutter. Bruk Sync-knappen for å tilberede to retter samtidig. En automatisk klokke varsler når maten er ferdig eller om du må røre i maten.
Den er lett å stille inn med et tydelig, digitalt LED-display. Du sparer tid med varmluftsteknologien, og den tilbereder dobbelt så raskt som en vanlig stekeovn. Den er dessuten enkel å rengjøre, fordi alle løse deler tåler oppvaskmaskin.

Denne airfryeren har XXL-kapasitet på 6,5 liter og er perfekt for opptil 8 personer. Passer for en familiehusholdning og mange venner. Du finner en rekke inspirerende oppskrifter på www.obhnordica.no.
Spar opptil 65 % energi Med Easy Fry fra OBH Nordica sammenliknet med en tradisjonell stekeovn, energiklasse A. Test utført i 2022 med frosne pommes frites.

Uttakbar romdeler og grillrist følger med i esken.

I en begrenset periode har du mulighet til å teste utvalgte produkter hjemme, og returnere produktet dersom du ikke er fornøyd. Dette tilbudet gjelder for produkter kjøpt i Norge mellom 01.09.2023 og 31.12.2024, og 100 dager fra kjøpsdatoen på kvitteringen. Produktet skal returneres til LG ELEKTRO AS. Du finner formularet og vilkår og betingelser her:
https://www.obhnordica.no/prov-i-100-dager
Produktdetaljer
EAN:
3045387249076
Artikkelnummer:
AG8018S0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Easy Fry
Kategori:
Airfryer
Modell nr:
AG8018S0

Spesifikasjoner
Høyde:
36,2 cm
Bredde:
43,2 cm
Lengde:
30,3 cm
Vekt:
5,507 kg
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Avtagbare deler tåler oppvaskmaskin

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.