Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL airfryer 6,5L 2-in-1 silver
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL airfryer 6,5L 2-in-1 silver
OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL airfryer 6,5L 2-in-1 silver
Kupong
Kommer snart
Nettsortiment

OBH Nordica

Easy Fry & Grill XXL airfryer 6,5L 2-in-1 silver

  • 2-i-1 airfryer i rustfritt stål – grill og friter samtidig
  • Uttakbar romdeler og grillrist følger med
  • XXL-kapasitet på 6,5 l – perfekt til 8 porsjoner

2 679,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Med OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2i1 Airfryer kan du fritere og grille samtidig, og det beste av alt - med minimal eller ingen olje! Dette betyr sunne måltider uten å ofre smaken. Denne airfryeren er utstyrt med en kraftig vifte som raskt sirkulerer svært varm luft i høy hastighet, og maten friteres perfekt uten behov for olje.

Den innovative teknologien gjør det mulig å tilberede to forskjellige retter samtidig med separate programmer. Dette betyr at du kan nyte perfekt friterte pommes frites og saftig grillet kjøtt på samme tid, uten å måtte bekymre deg for tilberedningen - airfryeren veileder deg trinn for trinn og beregner tiden automatisk for å sikre at begge rettene blir ferdige samtidig.

Med den uttakbare romdeleren kan du tilpasse matlagingsflaten etter behov. Enten du ønsker å tilberede en hel kylling eller to forskjellige retter samtidig, er Easy Fry & Grill XXL 2i1 Airfryer allsidig og praktisk.

Denne airfryeren kommer med 8 forhåndsinnstilte programmer som gjør det enkelt å tilberede et bredt utvalg av retter, inkludert hel kylling, pommes frites, kjøtt, fisk, pizza, grønnsaker, desserter og mer. I tillegg passer den utmerket til baking av muffins, brød og har programmer for tørking og oppvarming.

Med den medfølgende grillristen og den høye temperaturen på 220 grader, kan du oppnå perfekte grillresultater uten å måtte bruke fett, takket være non-stick-belegget som gjør rengjøringen enkel.

En av de mange fordelene med denne airfryeren er dens enkelhet i bruk. Bare fyll den uttakbare beholderen med ingredienser, still inn temperaturen og timerfunksjonen, og trykk på Sync-knappen for å tilberede to retter samtidig. Den tydelige LED-displayet gjør det enkelt å stille inn og overvåke tilberedningen.

Med varmluftsteknologien sparer du tid, og denne airfryeren tilbereder maten dobbelt så raskt som en vanlig stekeovn. Og når matlagingen er ferdig, er det enkelt å rengjøre, da alle løse deler tåler oppvaskmaskin.

OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2i1 Airfryer har en imponerende kapasitet på 6,5 liter, perfekt for å tilberede måltider for opptil 8 personer. Den er ideell for familier og sosiale sammenkomster.

Besøk www.obhnordica.no for inspirerende oppskrifter og ideer til hvordan du kan utnytte airfryeren til det fulle.

Easy Fry & Grill XXL 2in1 kan repareres i 15 år. Dette betyr at OBH Nordica kan sende reservedeler fra 6200 verksteder over hele verden til lave kostnader. Det er en del av deres bærekraftsarbeid for å beskytte miljøet ved å redusere mengden avfall.
Produktdetaljer
SKU:
613429
EAN:
3045387249564
Artikkelnummer:
AG801DS0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Easy Fry
Kategori:
Airfryer
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
36,1 cm
Bredde:
30,3 cm
Lengde:
43,2 cm
Vekt:
5,67 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.