Champion Brødrister 2 skiver rustfritt stål
Champion Brødrister 2 skiver rustfritt stål
Champion Brødrister 2 skiver rustfritt stål
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Champion

Brødrister 2 skiver rustfritt stål

  • 6 varmenivåer
  • Funksjoner: stopp, oppvarming, opptining og risting
  • Automatisk avstenging

399,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Champions brødrister gir gylne, ristede brødskiver til rolige morgenstunder med familien. 6 innstillbare varmenivåer gjør at du enkelt kan velge det nivået du ønsker på ristingen. Med et stilrent design i rustfritt stål blir brødristeren i tillegg en pen detalj på kjøkkenbenken. Brødristeren rommer 2 brødskiver per omgang, og har også funksjoner som opptining og oppvarming. - 2 skiver- Rustfritt stål- Innstillinger: 6 nivåer- Automatisk sentrering av brødskivene- Effekt: 780-925W- Funksjoner: stopp, oppvarming, opptining og risting- Smulebrett - Varmebestandig plast- Gummiføtter- Ledningsoppbevaring- Automatisk avstenging- Ledningslengde: 0,75 m- Størrelse LxHxB: 28,5x16,7,8x18,8cm- Vekt: 1,3 kg
Produktdetaljer
EAN:
7391091858162
Artikkelnummer:
CHBR220
Merke:
Champion
Serie:
N/A
Kategori:
Brødrister
Modell nr:
CHBR220

Spesifikasjoner
Høyde:
16.7 cm
Bredde:
28.5 cm
Lengde:
18.8 cm
Vekt:
1.344 kg
Kapasitet:
2 brødskiver
Lengde på ledning:
0,75 meter
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast/Metall
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Dra ut smulebrettet i bunnen, og tøm det. Hvis brødristeren er ofte i bruk, bør oppsamlingen av smuler fjernes minst én gang i uka. Pass på at smulebrettet sitter godt på plass før du bruker brødristeren igjen. Når brødristeren ikke er i bruk, eller den skal settes bort, kan strømkabelen kveiles sammen under den.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Champions hjemmeelektronikk er alltid med deg. På kjøkkenet når du lager mat, på vei til jobben, på reiser og hele veien hjem igjen til fredagskosen i sofaen. Champions lidenskap ligger i å utvikle produkter som de selv vil bruke, med design, funksjon og kvalitet som nøkkelord. Mottoet «Koble inn. Koble av.», står for det faktum at man vil gjøre det enkelt for alle som ønsker å få hverdagen til å gå opp.

Se flere produkter fra Champion

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.