Hopp til hovedinnholdet
Aarke Kettle vannkoker 1,2L stål
Aarke Kettle vannkoker 1,2L stål
Aarke Kettle vannkoker 1,2L stål
Aarke Kettle vannkoker 1,2L stål
Aarke Kettle vannkoker 1,2L stål
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Aarke

Kettle vannkoker 1,2L stål

  • Dryppfri tut gjør det enkelt å helle og servere uten å søle
  • Den varmebevarende doble veggkonstruksjonen gjør Aarke Kettle energieffektiv og uvanlig stillegående
  • Beskyttelse mot tørrkoking gir ekstra sikkerhet

2 499,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Opplev den perfekte blandingen av funksjonalitet, design og konstruksjon med Aarke Kettle vannkoker i rustfritt stål! Med temperaturinnstillinger fra 40°C til 100°C og en praktisk LED-indikator som viser gjeldende vanntemperatur, har du full kontroll over ditt vannoppvarmingssystem.

Den dryppfrie tuten gjør det enkelt å helle og servere uten å søle, og den varmebevarende doble veggkonstruksjonen gjør Aarke Kettle energieffektiv og uvanlig stillegående. Nyt din perfekte kopp med te, kaffe eller kakao uten å bekymre deg for forstyrrende støy.

Aarke Kettle er laget av holdbart rustfritt stål og har et varmeisolert håndtak for en sikker og behagelig bruk. Med en bred åpning og sømløse overflater er rengjøring enkelt og problemfritt. I tillegg er varmeelementet skjult, noe som gjør rengjøringsprosessen enda smidigere sammenlignet med vanlige vannkokere.

For ekstra sikkerhet har Aarke Kettle beskyttelse mot tørrkoking, slik at du alltid kan føle deg trygg når du bruker den. Og hvis du har vann med mye kalk, kan du bruke vannkokeren sammen med Aarke Purifier-vannfilter for å sikre renere og friskere vann.

Med en kapasitet på 1,2 liter og en motorkraft på 1850 watt, er Aarke Kettle klar til å levere varmt vann raskt og effektivt. Den er ideell for både hjemmebruk og på kontoret.

Opplev den perfekte blandingen av funksjonalitet, design og konstruksjon i ditt eget hjem. Bestill nå og nyt hver eneste kopp med varm drikke som blir tilberedt med letthet og stil!
Produktdetaljer
SKU:
161700
EAN:
7350091793644
Artikkelnummer:
4280081
Merke:
Aarke
Kategori:
Vannkokere
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
26,9 cm
Bredde:
19 cm
Lengde:
14 cm
Kapasitet volum:
1,2 liter
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Vedlikehold:
Aarke designet sin elektriske vannkoker i rustfritt stål med hensikten - bred åpning og sømløse overflater for enkel rengjøring. Sammenlignet med de fleste vanlige vannkokere, er varmeelementet i Aarke-kjelen skjult, noe som gjør rengjøringsprosessen enda jevnere. Aarke-tips: hvis vannet ditt har mye kalk, bruk vannkokeren med Aarke Purifier-vannfilter.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.