Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Cuisinart Cordless RHM100E Pro håndmikser sølv
Cuisinart Cordless RHM100E Pro håndmikser sølv
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Cuisinart

Cordless RHM100E Pro håndmikser sølv

  • Trådløs og kompakt for fleksibilitet, brukervennlighet og enkel oppbevaring
  • 5 hastighetsinnstillinger
  • Litium-ionbatteri gir gjennomført ytelse med høy effekt

899,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Håndmikseren Cordless Pro inngår i vår Cordless Collection, og med sine visper av rustfritt stål er det lett match å blande deiger, kakerører, glasur, marengs og piske krem. Den egner seg også ypperlig til å mose poteter.Og siden den ikke har ledning, trenger du ikke å bekymre deg for å ha en ledig stikkontakt - du kan tilberede maten hvor som helst på kjøkkenet, på øya, koketoppen eller benken, uten en ledning som kommer i veien.Cuisinart-håndmikseren er utrolig kraftig, og har 5 hastighetsinnstillinger som gir deg full kontroll med ingrediensene. Start langsomt og øk hastigheten gradvis for å unngå at ingrediensene spruter fra blandebollen. Innstillingene er enkle å justere med én hånd under bruk - velg en relativt lav hastighet til pisking av krem og høyere hastigheter til smørkrem eller tykkere rører.Den opprette designen gjør at du slipper søl på benken under bruk, og uten noen ledning er den enkel å oppbevare. Vispene i rustfritt stål av høy kvalitet er beregnet for maksimal ytelse og er konstruert uten midtstamme, noe som gjør dem enkle å rengjøre. Mikseren er kompakt og velbalansert, og er dermed god og enkel å holde.Den kraftige håndmikseren drives av litium-ionbatteriteknologi og lades ved hjelp av USB. Det vil gi kompromissløs ytelse selv når batterinivået er lavt. I fulladet tilstand (130 minutters lading) gir nok strøm til rundt 20 minutter kontinuerlig bruk, avhengig av hva du skal tilberede. Batteriindikatoren varsler når det begynner å bli lite strøm, slik at du kan lade mikseren.Tilbehøret kan vaskes i oppvaskmaskin og er dermed enkelt å rengjøre.o Batteridrift gir fleksibilitet og enkel bruko Kompakt format gir enkel håndtering og oppbevaringo Opprett design - mindre søl på arbeidsflateno Leveres med blandevisper i rustfritt stål, som er enkle å rengjøreo 5 hastighetsinnstillingero I fulladet tilstand (130 minutters lading) gir den rundt 20 minutters kontinuerlig bruko Litium-ionbatteri gir gjennomført ytelse med høy effekto Batteriindikator viser ladenivåo Leveres med USB-ledning og adapter for optimal ladingo Håndmikseren og vispene kan vaskes i oppvaskmaskino 2 års garanti
Produktdetaljer
EAN:
3030050164411
Artikkelnummer:
RHM100E
Merke:
Cuisinart
Serie:
Cordless Collection
Kategori:
Håndmikser
Modell nr:
RHM100E

Spesifikasjoner
Høyde:
27.5 cm
Bredde:
7.7 cm
Lengde:
19.3 cm
Vekt:
913 g
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast, rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Vedlikehold:
Maskinen tørkes med en lett fuktig klut, tilbehøret kan maskinvaskes.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.