Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Champion Isbitmaskin m/ 1,7L vanntank
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Champion

Isbitmaskin m/ 1,7L vanntank

  • Lager raskt og enkelt isbiter
  • Rommer 600g isbiter
  • Vanntank: 1,7 L

1 696,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Ingen isbiter i fryseren? Med Champions isbitmaskin lager du raskt og enkelt isbiter til festen eller selskapet. Hell oppi vann og sett på maskinen, og på et par minutter er isbitene ferdige. Vanntanken på 1,7 L gir deg 600 gram is per omgang - noe som holder selv til større selskaper. Ta den med deg på ferien, på hytta eller i campingvognen der det ofte er begrenset med frysemuligheter. - Effekt: 150 W - Materiale: rustfritt stål- Kapasitet: 10 kg/24 timer- Lokk med vindu - Rommer 600 gram med ferdig is- Vanntank: 1,7 L- Ledningslengde: 1,37 m- Vekt: 10,0 kg- Størrelse (L x B x H): 24,5 x 35,5 x 34,5 cm
Produktdetaljer
EAN:
7391091851446
Artikkelnummer:
CHIM210
Merke:
Champion
Serie:
N/A
Kategori:
Isbitmaskin
Modell nr:
CHIM210

Spesifikasjoner
Høyde:
34.5 cm
Bredde:
35.5 cm
Lengde:
24.5 cm
Vekt:
10 kg
Kapasitet:
10kg is
Bolle volum:
1,7 liter vanntank
Kapasitet volum:
600 g
Lengde på ledning:
1,3 meter
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Svart/Grå
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast/Metall
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Rengjør innsiden, isbitbeholderen, vanntanken, isbit-øsen og fordamperen ofte. Ved rengjøring kobler du fra enheten og tar bort alle isbiter. Bruk en fortynnet oppløsning av vann og eddik for å rengjøre innsiden og utsiden av isbitmaskinen.

Lignende produkter

Merkevaren

Champions hjemmeelektronikk er alltid med deg. På kjøkkenet når du lager mat, på vei til jobben, på reiser og hele veien hjem igjen til fredagskosen i sofaen. Champions lidenskap ligger i å utvikle produkter som de selv vil bruke, med design, funksjon og kvalitet som nøkkelord. Mottoet «Koble inn. Koble av.», står for det faktum at man vil gjøre det enkelt for alle som ønsker å få hverdagen til å gå opp.

Se flere produkter fra Champion

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.