Emerio Isbitmaskin 2,2L digital 120W

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Emerio

Isbitmaskin 2,2L digital 120W

  • Gir et lydsignal når kurven er fylt
  • Velg mellom liten/medium/stor størrelse på isbitene
  • Digital skjerm

2 293,-

Ikke på nettlager

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Er det tomt for isbiter i fryseren? Nå trenger du ikke lenger bekymre deg for at noen tar de siste isbitene i fryseren uten å lage nye. Med Emerios isbitmaskin lager du isbiter på bare noen få minutter. Med en kapasitet på hele 12 kg / 24 timer og en stor vanntank på hele 2,2 liter, kan du produsere isbiter som er tilstrekkelig selv til de større festene. Når kurven er fylt opp med isbiter, lyder det et alarmsignal. Du velger selv størrelse på isbitene, liten/medium/stor, avhengig av anledningen. Isbitmaskinen er utmerket å ha med seg på ferie, til hytta eller hvorfor ikke i campingvognen, hvor man ofte har begrensede frysemuligheter. Bare plugg støpselet inn i stikkontakten og du er klar til å lage isbiter.- Kapasitet: 12 kg / 24 timer- Vannbeholder: 2,2 L- Laget i rustfritt stål- Digital skjerm- 3 ulike størrelser på bitene- Alarmsignal når kurven er full - Vindu i lokket- 120W - Kjølemedium: R600A / 24g
Produktdetaljer
SKU:
135436
EAN:
7350034658238
Artikkelnummer:
IM-111502
Merke:
Emerio
Serie:
N/A
Kategori:
Isbitmaskin

Spesifikasjoner
Høyde:
37 cm
Bredde:
28.4 cm
Lengde:
39.3 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.