KitchenAid Accessory pastarulle og pastakniv 5KSMPRA 3 deler stål
KitchenAid Accessory pastarulle og pastakniv 5KSMPRA 3 deler stål
KitchenAid Accessory pastarulle og pastakniv 5KSMPRA 3 deler stål
Kupong
Nettsortiment

KitchenAid

Accessory pastarulle og pastakniv 5KSMPRA 3 deler stål

  • Bli en del av det med denne vidunderlige trioen med tilbehør som vil gjøre det mulig for deg å lage tynne, myke plater som kuttes til i ønsket fasong
  • Håndverkerkvalitet og ikonisk design
  • Godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer

2 730,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Accessory pastarulle og pastakniv 5KSMPRA er et ideelt tillegg for alle KitchenAid 4.3 L og 4.8 L Tilt-Head kjøkkenmaskiner, samt modeller med bolleløft. Med dette praktiske settet kan du lage autentisk, hjemmelaget pasta og bli en del av en eldgammel tradisjon. Denne trioen av tilbehør inkluderer en pastarulle og to pastakniver som gir deg muligheten til å lage tynne, myke pastaplater som kan kuttes i ønsket fasong.

Med pastarullen kan du lage pastaplater med en bredde på opptil 140 mm og justere tykkelsen etter behov. Lag tykkere plater for tagliolini, medium tykkelse for lasagne, eller tynne plater for linguini. Den medfølgende kutteren er perfekt for å lage kunstferdige spagettiretter, og gir deg muligheten til å imponere gjestene dine med perfekt tilberedt pasta. Det ferske pastaformatet gir en smak full av tradisjon og autentisitet som er vanskelig å motstå.

Settet inkluderer en rengjøringsbørste, ettersom pastarullen og kutterne ikke skal legges i vann eller vaskes i oppvaskmaskinen. Børsten hjelper med å fjerne alle rester av deig og pasta, og sikrer at utstyret holder seg i topp stand.

I nesten et århundre har KitchenAid vært lidenskapelig opptatt av mat, og deres produkter kombinerer profesjonell ytelse, håndverksmessig kvalitet og ikonisk design. Med dette pastatilbehøret kan du løfte matlagingsopplevelsen til nye høyder, og glede familie og venner med delikate, hjemmelagde pastaretter.
Produktdetaljer
SKU:
101758
EAN:
5413184400019
Artikkelnummer:
5KSMPRA
Merke:
KitchenAid
Serie:
Accessory
Kategori:
Kjøkkenmaskiner
Modell nr:
5KSMPRA
Opprinnelsesland:
Italia

Spesifikasjoner
Høyde:
5,6 cm
Bredde:
9,7 cm
Lengde:
24,6 cm
Vekt:
3,6 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Krom
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.