KitchenAid Accessory pølsehorn 5KSMSSA hvit/svart
Kupong
Nettsortiment

KitchenAid

Accessory pølsehorn 5KSMSSA hvit/svart

  • KitchenAid-pølsehornet gir deg hjemmelagde pølser av profesjonell kvalitet
  • Du kan hakke, male og raspe kjøtt, fisk, harde oster og grønnsaker i KitchenAid-kjøttkvernen
  • Godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer

500,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Accessory pølsehorn 5KSMSSA er et ideelt tillegg til alle KitchenAid 4.3 L og 4.8 L Tilt-Head kjøkkenmaskiner, samt modeller med bolleløft. Dette tilbehøret drives av KitchenAid-kjøkkenmaskinen og må brukes i kombinasjon med kjøttkvernen 5KSMFGA (som selges separat). Tilbehøret er praktisk og brukervennlig, og kan vaskes i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring.

Med KitchenAid pølsehorn kan du lage alt fra små frokostpølser til store italienske pølser. Den kommer med to rørstørrelser (9,5 mm og 19 mm), slik at du kan oppnå ønsket resultat. Pølsehornet er spesialutformet for å passe til kjøttkvernen, og gir deg muligheten til å lage sunne og hjemmelagde pølser av profesjonell kvalitet.

Tilbered ingrediensene i kjøttkvernen, og bruk pølsehornet til å fylle tarmene med din egen blanding. Med dette tilbehøret har du full kontroll over ingrediensene og kan lage pølser uten tilsetningsstoffer. Prøv å eksperimentere med ulike kjøtttyper, krydder og urter – alt fra rødløk, kylling, hvitløk, lam til pepper. Du kan lage pølser som bratwurst med den større 19 mm størrelsen, eller små frokostpølser med den mindre 9,5 mm størrelsen.

I nesten et århundre har KitchenAid vært dedikert til å skape produkter som kombinerer profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design. Med pølsehornet kan du imponere venner og familie med perfekt tilberedte pølser som smaker fantastisk. Dette verktøyet gir deg friheten til å lage de mest smakfulle og kreative pølsene, til glede for alle rundt middagsbordet.
Produktdetaljer
SKU:
118152
EAN:
5413184602994
Artikkelnummer:
5KSMSSA
Merke:
KitchenAid
Serie:
Accessory
Kategori:
Kjøkkenmaskiner
Modell nr:
5KSMSSA
Opprinnelsesland:
USA

Spesifikasjoner
Høyde:
12,2 cm
Bredde:
5,9 cm
Lengde:
5,9 cm
Vekt:
100 g
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plastikk, rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.