KitchenAid Accessory tilbehørssett 5KSM2FPPC 3 deler hvit/blank
KitchenAid Accessory tilbehørssett 5KSM2FPPC 3 deler hvit/blank
KitchenAid Accessory tilbehørssett 5KSM2FPPC 3 deler hvit/blank
KitchenAid Accessory tilbehørssett 5KSM2FPPC 3 deler hvit/blank
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

KitchenAid

Accessory tilbehørssett 5KSM2FPPC 3 deler hvit/blank

  • Kjøttkverntilbehøret er perfekt for det neste partiet med falafel eller kjøttboller
  • Håndverkerkvalitet og ikonisk design
  • Godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer

3 198,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Du kan lage alt fra falafel ved å kombinere dine egne ingredienser og smaker, til pureer og syltetøy samt vakre salater. Trenger du hjelp med tilberedningen? Det er ikke noe problem med disse tilbehørene! Omnifood-settet er alt du trenger for å lage et fullverdig måltid! Kvernen gir den perfekte teksturen til burgerne, purépressen sørger for at salsaen er uten skall og frø og kutteren/riveren gir deg perfekt oppskåret agurk og tomat på null komma niks! Hele settet er designet for å passe med alle elektriske KitchenAid-kjøkkenmaskiner, slik at du har et kompakt og robust verktøy på kjøkkenbenken når du trenger det! Den perfekte soussjefen ?. Hjemmelagde burgere? Enkelt! Kombiner ingredienser for å lage den ultimate smaksbomben på et øyeblikk. Liker du bedre grønnsaker?

Kjøttkverntilbehøret er perfekt for det neste partiet med falafel eller kjøttboller. Kutt grønnsaker til burgeren på sekunder med kutteren/riveren. Dette settet bearbeider tomater, agurker og løk, men også ost. Stopp hakkingen, og start kuttingen! ... press heller frukt og grønnsaker! Tilbered salsaer, pureer eller syltetøy til hvilken som helst rett. Legg til smakene og kombinasjonene du liker, og strekk den kulinariske kreativiteten så langt du kan! Velg mellom grove og fine teksturer med dette nye og forbedrede kjøttkverntilbehøret. Bare bytt platene til kvernstørrelsen du trenger, og kom i gang. Den er sterk, robust og klar til tungt bruk. Enten du trenger en stor haug med revet ost eller noen fint oppskårede epler, gjør kutter-/riverdelen av settet det for deg. Den tåler store eller små frukter og grønnsaker. Ferdig allerede? Ta to av agurkskivene og slapp av med en ansiktsmaske! La skall og frø ligge igjen, og bare slipp gjennom de viktige smakene og saftene gjennom purépressedelen av settet. Den moser ingrediensene til syltetøy, sauser, babymat med mer.

Kjøttkvern- og purépressetilbehør
Kutte- og rivetilbehør

Slipp kreativiteten løs med pølsehornet og/eller matbrettet
I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.
Profesjonell ytelse

KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.

Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthe
Produktdetaljer
SKU:
118144
EAN:
5413184602932
Artikkelnummer:
5KSM2FPPC
Merke:
KitchenAid
Serie:
Accessory
Kategori:
Kjøkkenmaskiner
Modell nr:
5KSM2FPPC
Opprinnelsesland:
USA

Spesifikasjoner
Høyde:
20 cm
Bredde:
12,3 cm
Lengde:
18,2 cm
Vekt:
3,1 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Hvit/svart/stål
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plastikk, stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.