KitchenAid Accessory stamper KSB4048TPR svart
Kupong

KitchenAid

Accessory stamper KSB4048TPR svart

  • BPA-frie stamperen til K400 Artisan-blenderen hjelper deg med å blande ingredienser og gir optimal kontroll
  • Passer til store eller veldig tykke blandinger
  • Godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer

199,-

Ikke på nettlager

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Den valgfrie BPA-frie stamperen til K400 Artisan-blenderen hjelper deg med å blande ingredienser og gir optimal kontroll. Passer til store eller veldig tykke blandinger. Vanligvis er det ikke nødvendig å bruke stamperen, fordi blenderen har en utmerket ytelse. Den er utformet for å oppnå den perfekte smaken, slik at du kan kjøre gjennom harde ingredienser for å få et jevnt resultat med supper, babymat, nøttesmør, hjemmelaget hummus og pureer. Under høyhastighetsblanding hender det at det dannes en luftlomme over kniven, noe som bygger en bro mellom ingrediensene. Stamperen gjør at du raskt kan skyve ingrediensene inn i blandevirvelen for å oppnå optimal konsistens. KitchenAid-produkter er laget for å være en glede å bruke og er enkle å rengjøre og ta vare på. Denne stamperen er laget av gummi og BPA-fri plast og kan vaskes i oppvaskmaskin. K400-blenderen har et stort utvalg av tilleggsutstyr som selges separat av KitchenAid. Lever du en travel livsstil kan du lage og oppbevare blandinger i forskjellige størrelser og ta dem med når du er på farten. Velg en personlig kolbe på 500 ml (perfekt til å ta med smoothier og juicer i vesken), små porsjonskolber på 200 ml, en sitruspresse på 1 l eller en større rillet glasskolbe på 1,6 l.


I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.


Profesjonell ytelse


KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.


Artisan-kvalitet


Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.


Ikonisk design


Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
SKU:
118098
EAN:
8003437605475
Artikkelnummer:
46206200
Merke:
KitchenAid
Serie:
Accessory
Kategori:
Kjøkkenmaskiner
Modell nr:
KSB4048TPR
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Vekt:
216 g
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Svart
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
BPA-fri plastikk
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.