Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Champion Sous vide precision circulator
Champion Sous vide precision circulator
Champion Sous vide precision circulator
Champion Sous vide precision circulator
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Champion

Sous vide precision circulator

  • Tilbereder mat med en nøyaktighet på +/- 0,1 °C
  • Panel for innstilling av temperatur/tid
  • Klemme for montering på gryte/kasserolle

1 069,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Med Champion Sous Vide er det lettere enn noen gang før å tilberede kjøtt, fisk og grønnsaker hjemme med perfekt resultat - hver gang. Champions Sous Vide tilbereder mat med en nøyaktighet på +/- 0,1 C, slik at du får en jevn tilberedning og mørt kjøtt. Med grønnsaker unngår du all risiko for overkoking, og samtidig bevares alt av råvarenes saftighet, smak og farge. Forsegle den aktuelle råvaren i en pose ved hjelp av en vakuumpakker, senk den ned i det Sous Vide-tempererte vannbadet og vent - enklere blir det ikke. Stek eller grill det perfekt tempererte kjøttet raskt ved høy varme i en stekepanne for å få en fin stekeskorpe før servering.- Kapasitet: maks. 15 L- Sirkulerer: ca. 10,0 L vann/min- Maksimal temperatur: 90 C- IPX7- Avtagbart deksel- Panel for innstilling av temperatur/tid- Presisjon: +/- 0,1 C - Display for temperatur/tilberedningstid- Klemme for montering på gryte/kasserolle - Effekt: 800 W- Kabellengde: 1,2 m- Mål LxWxH: 10,5x7.6x38 cm- Vekt: 1,5 kg
Produktdetaljer
EAN:
7391091851347
Artikkelnummer:
CHSV310
Merke:
Champion
Serie:
N/A
Kategori:
Sous vide
Modell nr:
CHSV310

Spesifikasjoner
Høyde:
37.5 cm
Bredde:
7.8 cm
Lengde:
10.5 cm
Vekt:
1.5 kg
Kapasitet:
Max 15L
Kapasitet volum:
10l vann/minutt
Lengde på ledning:
1,2 meter
Garanti:
2 år
Design og materiale
Designer:
Marcus Dahlberg
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Stål/Svart
Materiale:
Metall
Material spesifikasjon:
Plast/Metall
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Temperaturområde:
92C°
Vedlikehold:
Rengjøring (metalldeksel/pumpe) Vri pumpelokket ut av låseposisjonen og ta det av metalldekslet. Pumpelokket og metalldekslet kan vaskes i oppvaskmaskin. Rengjøring av sirkulatoren Ved rengjøring av sirkulatoren, bruk oppvaskmiddel og en myk tannbørste – skyll med vann. Ikke skyll overdelen (hoveddelen) av sirkulatoren i vann. Rengjøring av metalldekslet For å rengjøre metalldekslet og pumpelokket, bruk oppvaskmaskin eller vask for hånd med oppvaskmiddel.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Champions hjemmeelektronikk er alltid med deg. På kjøkkenet når du lager mat, på vei til jobben, på reiser og hele veien hjem igjen til fredagskosen i sofaen. Champions lidenskap ligger i å utvikle produkter som de selv vil bruke, med design, funksjon og kvalitet som nøkkelord. Mottoet «Koble inn. Koble av.», står for det faktum at man vil gjøre det enkelt for alle som ønsker å få hverdagen til å gå opp.

Se flere produkter fra Champion

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.