Bodum Bistro stavmikser m/tilbehør hvit
Kupong
Nettsortiment

Bodum

Bistro stavmikser m/tilbehør hvit

  • For blanding og hakking
  • 15 000 eller 20 000 omdreininger per minutt
  • Ergonomisk utformet håndtak for optimal komfort og kontroll

899,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Nyt full kontroll over matlagingsoppgaver med BISTRO stavmiksersettet. Med sin kraftige motor med to hastigheter og praktiske tilbehør gir dette multifunksjons kjøkkenverktøyet deg kraften til å blande og hakke, slik at du kan lage en rekke kulinariske kreasjoner raskt og enkelt.Denne smarte gadgeten er morsom å bruke og enkel å rengjøre. Den er ideell for de som elsker å lage næringsrike, ferske måltider, men som ikke vil bruke timer på å tilberede ingrediensene. Fra purering av babymat og pisking av krem, til visp av majones og pisking av eggehviter, tilbyr denne elektriske blenderstaven en verden av allsidighet til fingerspissene. Stavmiksersettet inkluderer tre tilbehør i rustfritt stål, hver designet for spesifikke matlagingsoppgaver, pluss et beger som er ideelt for pureing og fungerer som en oppbevaringsbeholder når det toppes med det medfølgende lokket.

Hovedfunksjoner og fordeler
- Elektrisk stavmikser med to hastighetsinnstillinger, egnet for blanding og hakking.
- Inkluderer tre tilbehør i rustfritt stål: multiblad og visper.
- Enkel strømkontroll med trykknapp som tilbyr 15 000 eller 20 000 omdreininger per minutt
- Ergonomisk utformet håndtak for optimal komfort og kontroll
- BPA-fritt plastbeger med silikonlokk for blanding og oppbevaring


Hvordan det fungerer
BISTRO stavmikseren er enkel å bruke. Sett inn tilbehøret du trenger, og koble til apparatet. Hvis du bruker begeret, sørg for at det ikke er fylt utover MAX-linjen. Trykk enten lavhastighets- eller høyhastighetsknappen for å betjene blenderen. Etter et minutts kontinuerlig bruk, stopp i ett minutt for å forhindre at apparatet overopphetes, og begynn på nytt om nødvendig. Slipp knappen før du tar apparatet ut av blandingen. Koble fra og rengjør.

Bodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.God design trenger ikke være dyrt, Peter Bodum.
Produktdetaljer
SKU:
581587
EAN:
699965391393
Artikkelnummer:
1310015
Merke:
Bodum
Serie:
Bistro
Kategori:
Stavmiksere

Design og materiale
Farge:
Hvit
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Rengjør stavmikseren og tilbehøret før første gangs bruk og etter hver påfølgende bruk. Tørk av motorenheten, blenderstaven og blenderhodet med en fuktig klut. Tilbehørsfestene, beger og lokket kan vaskes i varmt vann med litt oppvaskmiddel.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.