Hopp til hovedinnholdet
Sabor Ultimate vannkoker 1,7L grå/kobber
Sabor Ultimate vannkoker 1,7L grå/kobber
Sabor Ultimate vannkoker 1,7L grå/kobber
Lagertømming

Sabor

Ultimate vannkoker 1,7L grå/kobber

  • Med vindu som viser mengde
  • Energisparingsfunksjon
  • Trådløs

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Ultimate vannkoker 1,7L grå/kobber er en elegant vannkoker med et unikt design i matt grå og blankpolert kobber. Den tilhører Ultimate serien og er et lekkert tilskudd til kjøkkenet.

Vannkokeren har et vindu på siden som viser mengden av vann, slik at du enkelt kan se hvor mye vann som er i vannkokeren. Den er også trådløs og har en 360 graders fri rotasjon på basen. Dette gjør det enkelt å løfte og helle vannkokeren fra alle vinkler.

Av/på bryteren på vannkokeren har en LED-indikator som viser når vannkokeren er i bruk. Vannkokeren har også en automatisk av-funksjon som slår seg av når vannet når kokepunktet. Dette sikrer at vannet ikke koker over og reduserer faren for overoppheting i tilfelle vannmangel.

For å holde vannet rent, har vannkokeren et avtagbart anti-kalk filter. Dette filteret kan enkelt skylles under rennende vann for rengjøring. Når det gjelder selve vannkokeren, kan den rengjøres med en fuktig klut. Det er viktig å tørke den godt av og unngå at basen kommer i kontakt med vann, da dette kan skade produktet og føre til strømbrudd.
Produktdetaljer
SKU:
146470
EAN:
7070549125499
Artikkelnummer:
46203233
Merke:
Sabor
Serie:
Ultimate
Kategori:
Vannkokere

Spesifikasjoner
Høyde:
31 cm
Bredde:
20 cm
Lengde:
20 cm
Vekt:
2 kg
Kapasitet:
220-240V
Kapasitet volum:
1,7 liter
Lengde på ledning:
1 m
Garanti:
5 år
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Grå/Kobber
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/8
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Filteret er avtagbart og kan skylles under rennende vann. Vannkokeren rengjøres med en fuktig klut. Tørk godt av. Aldri la basen komme i kontakt med vann. Dette vil skade produktet og kan føre til strømbrudd.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.