-30%
Global Ukon brødkniv 22 cm
Global Ukon brødkniv 22 cm
Nyhet
Nettsortiment

Global

Ukon brødkniv 22 cm

  • Konstruert av det beste rustfrie stålet
  • Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
  • Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet

Førpris 1 649,-

1 154,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.
Kampanjeslutt: 12.05.2024

Beskrivelse

Denne brødkniven fra Global's Ukon-serie er den perfekte følgesvenn når du vil skjære brød med letthet og presisjon. Med sitt lange, takkede blad er denne brødkniven optimal for å skjære gjennom matvarer med tykke skorper eller skall, som landbrød og meloner. Brødkniven kan også enkelt skjære gjennom mykt brød uten å klaske det.

Ukon-kolleksjonen fra Global kombinerer det tradisjonelle med det moderne, og bringer sammen nøye utformede kjøkkenkniver med et tykkere blad for økt styrke under kutting, hakking og terning. Laget av Globals unike stålblanding Cromova 18, imponerer Ukon-knivene med sin slipvinkel på 15 grader og ergonomisk design med tommelstøtte som passer både høyre- og venstrehendte kokker.

For å bevare knivens skarphet og kvalitet anbefales håndvask og tørking umiddelbart etter bruk. Med Global's Ukon brødkniv får du et pålitelig verktøy som bringer skjæreopplevelsen din til neste nivå.
Produktdetaljer
EAN:
4943691540041
Artikkelnummer:
GU-03
Merke:
Global
Serie:
Ukon
Kategori:
Brødkniv
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
22 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Kniv i Cromova 18 stål
Materiale på skaft:
Rustfritt stål
Hardhet:
56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
10 - 15°
Vedlikehold:
Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.