KAI Wasabi Black yanagiba (sashimikniv) 21 cm
KAI Wasabi Black yanagiba (sashimikniv) 21 cm
KAI Wasabi Black yanagiba (sashimikniv) 21 cm
KAI Wasabi Black yanagiba (sashimikniv) 21 cm
Kupong
Nettsortiment

KAI

Wasabi Black yanagiba (sashimikniv) 21 cm

  • Perfekt til de fleste kjøkken
  • Behagelig håndtak i kompositt
  • Håndlagde kvalitetskniver fra japanske KAI med over 100 år historie.

799,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Wasabi Black er en knivserie med en vellykket kombinasjon av varig funksjonalitet og skarphet, robust materialkvalitet og et minimalistisk design. Det høypolerte knivbladet er rustfritt og består av 1K6 stål. Det behagelige håndtaket i kompositt er vannavstøtende og gjør kniven ekstra robust på et hektisk kjøkken. Wasabi Black produseres i Japan av knivmesteren KAI med over 100 års erfaring fra knivproduksjon. Alle kniver blir smidd med presisjon på tradisjonelt vis, på samme måte som man gjorde på samuraienes tid. 56 (±1) HRC Rockwell
Produktdetaljer
EAN:
4901601464559
Artikkelnummer:
6721Y
Merke:
KAI
Serie:
Wasabi Black
Kategori:
Japanske kniver
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Høyde:
2,5 cm
Bredde:
7 cm
Lengde:
39 cm
Vekt:
190 g
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål med høy kullinnhold 1K6, håndtak av bambus og polypropylen. Bambus har naturlige anti-bakterielle egenskaper. Til forskjell fra det tradisjonelle japanske trehåndtaket, er ikke det svarte håndtaket integrert men omfavner bladet helt.
Materiale på skaft:
PakkaWood
Hardhet:
56 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
16°
Vedlikehold:
Bruk av knivbladbeskytter, magnetlist eller knivblokk når knivene ikke brukes. Aldri bruk skjærefjøler av stein, glass eller flis da dette skader den ultraskarpe kniveggen. Gode kniver skal ALDRI vaskes i oppvaskmaskin. Håndvask med mild såpe og tørk straks av kniven.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.