Brusletto Kokkekniv 20 cm
Brusletto Kokkekniv 20 cm
Brusletto Kokkekniv 20 cm
Brusletto Kokkekniv 20 cm

Brusletto

Kokkekniv 20 cm

  • Stødig og god til det meste
  • Perfekt størrelse - en allround kniv
  • En kniv du vil ha glede av i mange år

1 099,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Kokkekniven er allsidig og den mest brukte kniven på kjøkkenet, derav navnet. Denne kniven kan brukes til både frukt, grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. Finn størrelsen, grepet og balansen som passer din hånd. Knivserien er laget av tysk stålkvalitet med en hardhet på 57 +/-2 Rockwell - en skikkelig kniv med andre ord. Håndtaket er laget av høykvalitets kompositt med en sofistikert design som ligger godt i hånden. Dette er robuste og gode kniver som du får glede av i mange år.

Dersom du ønsker å slipe kniven etter en stund, anbefaler vi en vinkel på 15 med slipestål. Matvarer med høyt salt- og syrenivå kan gjøre kniver sløve. Skyll derfor kniven umiddelbart etter bruk. Kniven tåler maskinvask, men vi anbefaler å rengjøre den for hånd for å bevare knivens gode egenskaper. Maskinvask vil over tid gjøre knivene sløve og matte. Bruk litt oppvaskmiddel og en oppvaskbørste når du vasker for hånd. Tørk bort overflødig fukt med en tørr klut.

Med denne kokkekniven får du en allsidig og pålitelig kniv som vil være en viktig del av kjøkkenutstyret ditt i mange år fremover.
Produktdetaljer
EAN:
7020629295895
Artikkelnummer:
46192078
Merke:
Brusletto
Serie:
N/A
Kategori:
Kokkekniv

Spesifikasjoner
Lengde:
20 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål, kompositt
Materiale på skaft:
Kompositt
Hardhet:
57+/-2 rockwell
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
15-20°
Vedlikehold:
Kniven tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler å rengjøre for hånd for å bevare knivens gode egenskaper. Oppvaskmaskin vil over tid gjøre stålkniver sløve og mattes ned. Ved rengjøring for hånd brukes lett såpevann og oppvaskbørste. Tørk av overflødig fukt med en tørr klut.
Testinformasjon
Navn:
Dagbladets knivtest 01.12.23
Dato:
01.12.2023
Utført av:
Dagbladet
Ekstern link:
Se testen her

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.