WMF Kult espressokanne 6 kopper matt
WMF Kult espressokanne 6 kopper matt
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

WMF

Kult espressokanne 6 kopper matt

  • Utmerket design og kvalitet
  • Laget i rustfritt stål

2 544,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Kult Collection fransk presskanne fra WMF sikrer fullkommen smak og konsistens dag etter dag, med et elegant, moderne design som oser av stil og attityde. Opplev den makeløse nytelsen ved fransk presskannekaffe, der den enkle kombinasjonen av varmt vann og trykk trekker ut uendelig med kaffesmak og aroma. Denne miljøvennlige bryggeprosessen er ideell til daglig bruk, med høykvalitets materialer og fire WMF glasskopper for en stilfull og uforlignelig kaffeopplevelse. Kult Collection fra WMF blir helt sikkert din nye besettelse, med en slående kombinasjon av rene linjer, rent design og utsøkte matte finisher. Rette linjer som ender i myke kurver, med høykvalitets børstet matt Cromargan® rustfritt stål 18/10 - ideell til å lage perfekt kaffe og te - byr på imponerende holdbarhet, en behagelig følelse og leken, moderne estetikk som aldri slutter å imponere.
Produktdetaljer
SKU:
581432
EAN:
4000530493705
Artikkelnummer:
631016030
Merke:
WMF
Serie:
Kult
Kategori:
Espressokanne

Spesifikasjoner
Vekt:
1,072 kg
Design og materiale
Farge:
Stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.