Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

WMF Burgerpresse 12,5 cm
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

WMF

Burgerpresse 12,5 cm

  • Lett å bruke – lager pai raskt og perfekt
  • Samme gode resultat hver gang
  • Egnet til oppvaskmaskin

399,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Uansett om det er et sitrende stevnemøte, en festlig fødselsdag eller et hyggelig helgetreff med familie, venner eller naboer, så er grilling alltid en suksess, og det er langt mer enn simple pølser. I dag kan man trylle frem hele menyer på grillen, med delikate smaker fra fisk og grønnsaker. Så nå legges det mye mer vekt på tilberedningen, stekeprosessen og til og med på rengjøringen etterpå enn man gjorde før. WMFs grillutstyr gir deg alt du trenger, uansett om det er et digitalt grilltermometer med opplyst berøringsskjerm, en praktisk burgerpresse og den obligatoriske grilltangen eller skånsomt grillrens-utstyr. Alt leveres selvfølgelig i kvalitetsmaterialer med et funksjonelt, men likevel elegant WMF-design. USP1 Lett å bruke - lager pai raskt og perfekt USP2 Samme gode resultat hver gang USP3 Egnet til oppvaskmaskin USP4 0 USP5 0
Produktdetaljer
EAN:
4000530713445
Artikkelnummer:
690296030
Merke:
WMF
Serie:
N/A
Kategori:
Hamburgerpresse

Spesifikasjoner
Vekt:
405 g
Design og materiale
Farge:
Stål

Lignende produkter

Merkevaren

WMF’s produkter er preget av topp kvalitet, innovasjon og funksjonalitet kombinert med moderne og stilren design.

Se flere produkter fra WMF

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.