Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Lékué Ikoniske ispinneformer 5 cl
Nettsortiment

Lékué

Ikoniske ispinneformer 5 cl

  • Rakett, blyant, fot og riller
  • Lokk medfølger
  • Isen er enkel å få ut av formene

299,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Ikoniske ispinneformer, 4 slags, 55 ml Ikoniske ispinneformer sett med 4 stk., en gul form som ser ut som en rakett, en grønn form som ser ut en blyant, en rød form som ser ut som en fot og en oransj form med riller.Isformene kommer med et lokk, så man unngår å søle når formene skal settes i fryseren. Isformene er laget i 100 % platinsilikon, hvilket gjør, at det er enkelt å få isen ut av formene. Pinnene er laget av PP-plast. Hver isform rommer 95 ml. Isformene kan vaskes i oppvaskmaskin og er BPA-frie.
Produktdetaljer
EAN:
8420460010319
Artikkelnummer:
L3400231S01
Merke:
Lékué
Serie:
N/A
Kategori:
Isbitformer og isformer

Design og materiale
Farge:
Klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Lékué er morsomt og praktisk. Lékué har revolusjonert kjøkkenet verden over og gjort plass til nye og unike matopplevelser. Lékué hjelper barn og voksne, med deres fargerike univers, å gjennoppdage gledene ved å lage mat sammen i hjemmet.

Se flere produkter fra Lékué

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.