Hopp til hovedinnholdet
Lékué Ikoniske ispinneformer 5 cl
Kupong
Nettsortiment

Lékué

Ikoniske ispinneformer 5 cl

  • Rakett, blyant, fot og riller
  • Lokk medfølger
  • Isen er enkel å få ut av formene

299,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Ikoniske ispinneformer, 4 slags, 55 ml Ikoniske ispinneformer sett med 4 stk., en gul form som ser ut som en rakett, en grønn form som ser ut en blyant, en rød form som ser ut som en fot og en oransj form med riller.Isformene kommer med et lokk, så man unngår å søle når formene skal settes i fryseren. Isformene er laget i 100 % platinsilikon, hvilket gjør, at det er enkelt å få isen ut av formene. Pinnene er laget av PP-plast. Hver isform rommer 95 ml. Isformene kan vaskes i oppvaskmaskin og er BPA-frie.
Produktdetaljer
SKU:
602013
EAN:
8420460010319
Artikkelnummer:
L3400231S01
Merke:
Lékué
Kategori:
Isbitformer og isformer

Design og materiale
Farge:
Klar

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.