Hopp til hovedinnholdet
WMF Profi Plus kjøtthammer 34 cm stål
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

WMF

Profi Plus kjøtthammer 34 cm stål

  • Kjøtthammeren ligger godt i hånden så du ikke trenger å bruke mange krefter under bruken
  • Du kan endelig banke seigt og senete kjøtt som en proff
  • Tåler oppvaskmaskin

559,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Med kjøtthammere fra serien Profi Plus fra WMF banker du seigt og senete kjøtt som en proff. Krydder, marinader og ferske krydderurter kan på denne måten blandes med kjøttet slik at de etterfølgende frigir sine lekre aromaer når kjøttet stekes og småkokes. De massive og omhyggelig forarbeidede og lette kjøtthammerne ligger godt i hånden så du ikke trenger å bruke mange krefter under bruken. På den måten tilbereder du schnitzler, koteletter og biff på et blunk.
WMF-kjøkkenredskaper av rustfritt Cromargan® i høy kvalitet må vaskes i oppvaskmaskinen og holder seg formstabile. Med serien Profi Plus har du et team av eksperter for hånden. Både stekespadene, vispene med kuler og potetskrellerne er profesjonelle innenfor sitt område. Du finner det passende verktøyet til enhver forberedelse og tilberedning blant mer enn 100 kjøkkenredskaper. Felles for alle er et ensartet design som passer bra inn i et moderne kjøkken. Delene av Cromargan® er forarbeidet nøyaktig, er vanntette og kan rengjøres i oppvaskmaskinen. Når de ikke brukes, oppbevares de overskuelig på kjøkkenstangen så de alltid er innenfor rekkevidde.
- 1 x kjøtthammer
- Cromargan® rustfritt stål 18/10
- Tåler oppvaskmaskin
Produktdetaljer
SKU:
14219
EAN:
4000530562999
Artikkelnummer:
1873086040
Merke:
WMF
Serie:
Profi Plus
Kategori:
Kjøtthammer

Spesifikasjoner
Lengde:
34 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.