Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Cole & Mason Precision salt-og pepperkvern
Cole & Mason Precision salt-og pepperkvern
Cole & Mason Precision salt-og pepperkvern
Nettsortiment

Cole & Mason

Precision salt-og pepperkvern

  • Stilig og tidløs krydderkvern
  • Laget av høykvalitets bøketre med en klar lakk for å få det naturlige treet til å skinne gjennom
  • Tørkes lett av med en fuktig klut

629,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Capstan Beech pepperkvern er laget av høykvalitets bøketre med en klar lakk for å få det naturlige treet til å skinne gjennom. Et tidløst design som ikke vil se malplassert ut på kjøkkenet eller spisebordet. Tørkes av med fuktig klut. Cole & Mason Precision+ kverner representerer et nytt kvalitets nivå som gjør det mulig å få ut mer pepper per omdreiing enn tidligere og er vitenskapelig testet til å få frem mer smak. I 1919 startet Cole & Mason sin virksomhet i London med å produsere forskjellige husholdningsapparater. Det var først i 1946 de lanserte sin første pepperkvern i tre, og siden den gang har salt- og pepperkverner vert hovedfokuset til Cole & Mason.

L6 B13 H17 cm
Produktdetaljer
EAN:
5011268839764
Artikkelnummer:
46201874
Merke:
Cole & Mason
Serie:
Precision
Kategori:
Krydderkvern

Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Svart/hvit

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

1919 startet Cole & Mason sin virksomhet i London og i 1946 fant de sin egen nisje når de fremstilte sin første pepperkvern i tre. Salt- og pepperkverner har siden vært Cole & Masons hovedfokus.

Se flere produkter fra Cole & Mason

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.