Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Drosselmeyer Nøtteknekker i zink m/gull
Drosselmeyer Nøtteknekker i zink m/gull
Drosselmeyer Nøtteknekker i zink m/gull
Nettsortiment

Drosselmeyer

Nøtteknekker i zink m/gull

  • Innovativ nøtteknekker
  • Prisbelønt for sitt design
  • Ergonomisk håndtak

689,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Den innovative nøtteknekkeren Drosselmeyer er prisbelønnet for sitt design og er blant annet representert på Nationalmuseum i Sverige. Men det er først og fremst nøtteknekkerens evne til å enkelt knekke skallet på de hardeste nøttene som gjør Drosselmeyer til en vinner.

Nøtteknekkeren har et ergonomisk håndtak som gir god kraft, så selv svake hender klarer å knekke nøttene. Hold den ene hånden over for å motvirke sprutende nøtteskall, og trykk til med håndtaket. Nøtten knekkes, og den gode nøttekjernen er hel og klar til å spises eller brukes som ingrediens i bakverk og konfekt.

Nøtteknekkeren er produsert i formstøpt sink, og det gullfargede håndtaket kan tas av så man kommer enkelt til og kan rengjøre inni nøtteknekkeren. Det fine og luksuriøse designet gjør Drosselmeyer nøtteknekker til en populær gave og en fin innredningsdetalj som har en selvskreven plass ved siden av nøtteskålen.

Rengjøres i lunka vann, uten såpe.
Tåler ikke oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
7350029221102
Artikkelnummer:
SNC17
Merke:
Drosselmeyer
Serie:
N/A
Kategori:
Nøtteknekkere

Spesifikasjoner
Høyde:
11 cm
Bredde:
5.5 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Messing/Zink

Lignende produkter

Merkevaren

Drosselmeyer skaper produkter som hjelper deg i hverdagen, og som er fine å ha fremme. Blant sortimentet finner du lekre nøtteknekkere.

Se flere produkter fra Drosselmeyer

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.