SMEG Sitruspresse CJF11 krem
SMEG Sitruspresse CJF11 krem
SMEG Sitruspresse CJF11 krem
Nettsortiment

SMEG

Sitruspresse CJF11 krem

  • Lag deilig fersk sitrusjuice når du ønsker det.
  • Dryppfri tut som forhindrer søl og holder kjøkkenflatene rene
  • Komplett med juiceoppsamler

1 895,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Sitruspresse CJF11 krem fra Smeg.
Smeg elektrisk sitrusjuicer CJF11 kombinerer elegant design og suveren ytelse med pålitelighet. Dette er virkelig en sitruspresser å vise frem, som øker appellen ved å tilbringe tid på kjøkkenet og gir en følelse av velvære som kommer fra å smake på en deilig fersk sitrusjuice.

Smeg sitrusjuicer er utstyrt med en kraftig 70W motor med integrert av/på-sensor, komplett med juiceoppsamler og en dryppfri tut som forhindrer søl og holder kjøkkenflatene rene.

Smeg er en italiensk produsent av husholdningsapparater som holder til i Guastalla, ved Reggio Emilia nord i landet. Smeg har datterselskaper over hele verden (i Storbritannia, Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Sverige, Danmark, Spania, Portugal, Russland, Ukraina, Kasakhstan, Sør-Afrika, USA, Australia og Mosambik), utenlandske kontorer i Hong Kong og Saudi-Arabia samt et omfattende forhandlernettverk.

Smegs produkter har i mer enn 60 år blitt betraktet som smakfulle og elegante løsninger i moderne husholdninger takket være selskapets samarbeid med verdenskjente arkitekter.

Smeg-gruppen er, takket være en bedriftskultur som legger maksimalt fokus på produktkvalitet, teknologi og design, kjent over hele verden som en av de viktigste representantene for italienskprodusert kvalitet.
Produktdetaljer
EAN:
8017709318888
Artikkelnummer:
60230318
Merke:
SMEG
Serie:
50's Style
Kategori:
Sitruspresser
Modell nr:
CJF11
Opprinnelsesland:
Italia

Spesifikasjoner
Høyde:
28.1 cm
Bredde:
16.6 cm
Lengde:
16.6 cm
Vekt:
3.7 kg
Lengde på ledning:
1 m
Design og materiale
Farge:
Beige
Farge spesifikasjon:
Krem
Materiale:
Aluminium
Material spesifikasjon:
Aluminium, stål, tritan
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Smeg forstår at det skapes vakre og tidløse gjenstander når arkitektur og kunst møtes. Denne kunnskapen har gjort at selskapet har samarbeidet tett med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, for eksempel Guido Canali, for å skape husholdningsapparater som formidler Smegs filosofi perfekt – teknologi med stil.

Se flere produkter fra SMEG

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.